Παραίτηση Μαραντά

Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Τρίκαλα ο Γιώργος Μαραντάς.

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Τρίκαλα υπέβαλε μετά το φινάλε του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα (0-0) ο Γιώργος Μαραντάς.

Ο 42χρονος τεχνικός είχε προσληφθεί τέλος του χρόνου από τη θεσσαλική ομάδα και αποχωρεί με απολογισμό 1 νίκη - 3 ισοπαλίες - 1 ήττα. Μένει να φανεί αν η παραίτησή του γίνει αποδεκτή από τον Χρήστο Γιαλιά, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι με αυτόν στον πάγκο θα πορευτεί ως το τέλος της σεζόν.

O ίδιος, πάντως, υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ότι έχει συμφωνήσει με τον μεγαλομέτοχο στη λύση της συνεργασίας τους: «Δεν θέλω να πω για το παιχνίδι τίποτα. Ό,τι έγινε, έγινε. Θέλω να πω ότι έχω μιλήσει με τον πρόεδρο και θα φύγω απο την ομάδα.

Υπάρχουν κάποιοι κύριοι οι οποίοι μετέφεραν κάποιες εικόνες για τον χαρακτήρα μου. Λυπάμαι πάρα πολύ γι’αυτό και δε ξέρω καν τα ονόματά τους. Έχω μεγαλώσει με σεβασμό, δεν έχω βρίσει ποτέ ούτε ποδοσφαιριστή, ούτε αντίπαλο στην προπονητική μου πορεία. Εσείς που είστε από εδώ και ιδιαίτερα ένας συναδελφός σας που είναι εδώ στα Τρίκαλα πάντα δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις σε ό,τι κι αν πω. Μπορείτε να πείτε τα πάντα για μενα σαν προπονητής τι ήμουν ή δεν ήμουν θα δείξει η πορεία αν θα τα καταφέρω.

Εύχομαι η ομάδα, γιατί είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, να μπαίνει κάθε ευκαιρία γκολ. Αν δεν βγει η ομάδα κάντε υπομονή, γιατί ο πρόεδρος με τη δυναμική που έχει θα τη φτάσει στη Super League. Ο χρόνος θα δείξει τι προπονητής θα γίνω εγώ, αλλά δε μπορεί κανένας που δε με γνωρίζει να κρίνει τι άνθρωπος είμαι. Δόξα τω Θεό έχω αρχές».

Last modified onΚυριακή, 14 Φεβρουάριος 2016 19:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep