«Ματώνει ο πατέρας μου και εσείς»

Το μήνυμα του προέδρου των Τρικάλων, Γιώργου Γιαλιά, για τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Έκκληση για συσπείρωση από τον ΓΙώργο Γιαλιά. Ο πρόεδρος των Τρικάλων και γιος του μεγαλομετόχου, Χρήστου Γιαλιά, έστειλε το μήνυμα ότι η ομάδα αν δεν ανέβει εφέτος, θα το επιδιώξει τη νέα σεζόν. Ανέφερε ότι ο πατέρας του έχει... ματώσει, όπως και οι οπαδοί, ενώ υποστήριξε ότι ο ΑΟΤ δουλεύει σε πρότυπα Super League.

Ο Γιαλιάς έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook: «Προς όλους τους φιλάθλους του Α.Ο. Τρίκαλα… θα ήθελα να σας πω ότι θαυμάζω τον κόσμο και την αγάπη του κόσμου των Τρικάλων που από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα στην ομάδα. Όταν η ομάδα δεν παίρνει τα αποτελέσματα που μας αξίζουν και χρειαζόμαστε και εμείς στεναχωριόμαστε και εμείς βρίζουμε. Ποτέ δεν κοιτάξαμε την ομάδα σαν δουλειά και να παίξουμε με τον κόσμο και την ιστορία του.

Η ομάδα δουλεύει σαν ομάδα Α’ Εθνικής σε όλα τα επίπεδα. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως θα θέλαμε. Αυτό δεν αναιρεί την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Εμείς πρέπει να είμαστε δεμένοι χωρίς κόντρες μεταξύ μας. Σας χρειαζόμαστε όλους, κανείς δεν περισσεύει, και αν δεν βγούμε φέτος θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο του χρόνου, όπως και φέτος. Και ο πατέρας μου ματώνει και εσείς. Οι εποχές είναι δύσκολες για όλους μας.

Να ξέρετε ότι τα Τρίκαλα τα σέβομαι και τα εκτιμώ και γι’ αυτό το λόγο έχω κάνει το Ελευσίνα - Τρίκαλα, Ελευσίνα - Μάνδρα. Την Κυριακή σας χρειαζόμαστε όλους γιατί ο ΑΟΤ είναι η δύναμη του κόσμου Να είστε καλά…».

Media

Προς όλους τους φιλάθλους του ΑΟΤρικαλα θα ήθελα να σας πω οτι θαυμάζω τον κόσμο και την αγάπη του κόσμου τον Τρικάλων π...

Δημοσιεύτηκε από Γιώργος Γιαλιάς στις Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016
Last modified onΤρίτη, 08 Μάρτιος 2016 11:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep