Στο πλευρό φιλάθλου ο ΑΟΤ

Αντιπροσωπεία του ΑΟΤ επισκέφτηκε στο νοσοκομείο τον άτυχο φίλαθλο που τραυματίστηκε στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Άτυχος στάθηκε ο φίλαθλος του ΑΟΤ, Γιώργος Καλογριάς, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο. Οι «κυανέρυθροι», φυσικά, δεν τον ξέχασαν και αντιπροσωπεία τους τον επισκέφτηκε και του δώρισε δύο φανέλες με τις υπογραφές όλων των παικτών. Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Στο πλευρό του φιλάθλου της ομάδας μας Γιώργου Καλογριά, βρέθηκαν οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του ΑΟΤ. Οι «κυανέρυθροι» το απόγευμα της Τρίτης τον επισκέφτηκαν στο Ορθοπεδικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων στο οποίο νοσηλεύεται έπειτα από τον τραυματισμό που υπέστει κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της αγαπημένης του ομάδας με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Δύο εκ των αρχηγών του ΑΟΤ, ο Διονύσης Χιώτης και ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος του δώρισαν δύο φανέλες με τις υπογραφές όλων των παικτών και του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Χρήστος Γιαλιάς και σύσσωμη η οικογένεια του ΑΟΤ του ευχόμαστε περαστικά και σιδερένιος».

Την Τρίτη (15/03) ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό και ο τεχνικός, Σταύρος Ψιμουλάκης είδε τον Θοδωρή Κουμπαρούλη να βγάζει όλο το πρόγραμμα. Αντίθετα, ο Γιάρε Φαγιέ ακολούθησε μέρος αυτού λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο, ενώ ατομικό ακολούθησε ο Αρσενίεβιτς.

Last modified onΤρίτη, 15 Μάρτιος 2016 19:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep