«Δεν ζούμε σε άλλο πλανήτη»

Η αλλαγή θέσης του Γρηγόρη Μάκου και οι δηλώσεις του για το γηπεδικό πρόβλημα των Τρικάλων, τους συμπαίκτες τους, τη διοίκηση και τις προϋποθέσεις για την άνοδο.

[googlead][/googlead]

Σαν συνέντευξη απολογισμού για τους πρώτους μήνες της παραμονής του στα Τρίκαλα ήταν οι δηλώσεις του Γρηγόρου Μάκου, μετά τη νίκη του ΑΟΤ κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, που επιστρατεύτηκε σε θέση στόπερ (γνώριμη από τη θητεία του στον Παναιτωλικό) τόνισε ότι «δεν ζούμε σε άλλο πλανήτη», ανέδειξε (όπως και ο Θωμάς Γράφας) το γηπεδικό πρόβλημα («ο Θεός να το κάνει γήπεδο»...), εκθείασε τη διοίκηση, στήριξε τους συμπαίκτες του και επισήμανε ότι η άνοδος θέλει δουλειά και υπομονή.

Θυμίζουμε ότι μία εβδομάδα νωρίτερα ο Μάκος είχε δηλώσει «ντρέπομαι», μετά την ήττα 3-0 από τον ΟΦΗ. Αναλυτικά η τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να σταθώ σε αυτό που είπε ο προπονητής για το γήπεδο. Το συνάντησα κι εγώ από την μέση της χρονιάς που ήρθα και πράγματι τα παιδιά προετοιμάζονται κάτω από πολύ κακές συνθήκες αγωνιστικές για δύσκολα παιχνίδια και η ομάδα έχει υψηλούς στόχους.

Η ομάδα έχει καλούς παίκτες. Δεν το λέω σαν δικαιολογία. Σε αυτή την κατηγορία το αποτέλεσμα και οι τρεις βαθμοί έχουν σημασία κακά τα ψέματα. Θέλω ο κόσμος να καταλάβει ότι δεν ζούμε σε άλλο πλανήτη και δεν παραμυθιαζόμαστε ότι παίζουμε την καλύτερη μπάλα.

Προσπαθούμε όμως για το καλύτερο. Έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς στην έδρα μας. Σίγουρα θα μου πείτε ότι και ο αντίπαλος παίζει σε αυτό το γήπεδο. Ναι αλλά δεν μας κέρδισε κάποια ομάδα στα ντέρμπι και να είναι καλύτερη και να μας κέρδισε με καλό ποδόσφαιρο εδώ μέσα.

Ήμασταν κατά κόρον καλύτεροι. Από άτυχες στιγμές, είτε με πέναλτι, είτε με αυτογκόλ, είτε με οτιδήποτε άλλο. Εχουμε χάσει και από λεπτομέρειες. Τελειώσαμε τα θεωρητικά εύκολα. Δεν υπάρχει όμως εύκολο ή δύσκολο. Πλέον θα παίξουμε με ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Θέλω να πω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Δουλεύουμε καθημερινά πάρα πολύ καλά. Όσο καλύτερα μπορούμε. Η διοίκηση είναι κοντά μας, κάνει τα πάντα για να καλυτερεύσει τα πράγματα. Θα προσπαθήσει μέρα με τη μέρα να προσθέσει ένα λιθαράκι παραπάνω για να είναι καλύτερες οι συνθήκες για εμάς. Να δουλεύουμε και να παρουσιαζόμαστε καλύτερα.

Ποιοτικά συνάντησα μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, με παιδιά που έχουν φιλοδοξίες και θέλουν να πάνε παραπάνω. Προπονούμαστε σε ένα γήπεδο όπου ο Θεός να το κάνει γήπεδο, αλλά και όταν ακόμη παίζουμε σε ένα τέτοιο γήπεδο σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί.

Όπως σήμερα όπως με την Καλλιθέα ή να γυρίσω πιο πίσω με την Καρδίτσα που ήσουν καλύτερος, αλλά δεν κέρδισες. Προσπαθούμε όλοι να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, όπως η διοίκηση προσπαθεί, συγκεντρωμένα, προσγειωμένα. Δεν υπάρχουν ομάδες που είπαν απευθείας ότι θα πάρουν την άνοδο και τα καταφέρανε. Θέλει δουλειά και υπομονή. Η ομάδα έχει ποιοτικούς παίκτες.

Είναι απίστευτο πως μέσα στον ΟΦΗ χάσαμε με αυτό το σκορ, ενώ στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Σε καλά γήπεδα κάνουμε καλές εμφανίσεις. Δεν το λέμε σαν δικαιολογία. Σε αυτή την κατηγορία 1-0, 1-0 να πάρεις τους βαθμούς και να ξεφύγεις από αυτή την κατηγορία».

ΠΗΓΗ: goaltrikala.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep