Έρχεται Αφρικανός φορ

Την Τρίτη (04/12) αναμένεται στο Ηράκλειο επιθετικός για λογαριασμό του Ηροδότου.

Η άφιξη του Αρμάντο Φουτσίνι στην Κρήτη δεν συνοδεύτηκε από την έλευση ποδοσφαιριστών που προορίζονται να ενισχύσουν τον Ηρόδοτο. Ωστόσο, αυτό αναμένεται να γίνει την Τρίτη (04/12). Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «κυανόλευκοι» αναμένουν 22χρονο Αφρικανό επιθετικό, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου.

Ο μεταγραφικός στόχος του Ηροδότου για γραφειοκρατικούς λόγους δεν αφίχθη τις προηγούμενες ημέρες στη χώρα μας, όμως εκτός απροόπτου την Τρίτη (04/12) θα μεταβεί στο Ηράκλειο για να ξεκινήσει προπονήσεις. Εννοείται ότι αποτελεί εισήγηση του Φουτσίνι.

Σε ό,τι αφορά στον Μιχάλη Αυγενικού, ήταν βασικός στη νίκη (2-0) της Εθνικής Ενόπλων απέναντι στην Ολλανδία και αντικαταστάθηκε στο 55' από τον Ντουρμισάι του Πανιωνίου.

Την Τρίτη (04/12), τέλος, η ΠΑΕ θα απολογηθεί στον αθλητικό δικαστή για όσα έγιναν στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου. Για την Πέμπτη (06/12) έχει προγραμματιστεί η εξ αναβολής απολογία της για τη μη δήλωση προπονητή - κατόχου UEFA Pro στην αναμέτρηση με τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Last modified onΤρίτη, 04 Δεκέμβριος 2018 01:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep