Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τρίο ενίσχυσης

Γκέσιος, Κιόσε και Παπαδόπουλος εντάχθηκαν στο ρόστερ του Απόλλωνα 1926.

Την απόκτηση του Γιάννη Γκέσιου από τον Αιγινιακό όπως επίσης και των Κρίστι Κιόσε, Βασίλη Παπαδόπουλου με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (01/09) ο Απόλλων 1926.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ανέφερε για τον Γκέσιο: «Η Π.Α.Ε. Απόλλων ανακοινώνει την συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Γκέσιο και του εύχεται καλή επιτυχία με την φανέλα της ομάδας μας» και παρουσίασε το βιογραφικό του, ενώ για τους Κιόσε, Παπαδόπουλο:

«Στην Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 παραχωρήθηκαν από την Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ υπό μορφή δανεισμού για την περίοδο 2014-15 ο Βασίλης Παπαδόπουλος και ο Κρίστι Κιόσε.

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ από τις Ελπίδες Καβάλας το 2008.Το 2013 έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στον εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα της Super League. Στην περίοδο 2013-14, ήταν από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος με την ομάδα Κ20, πετυχαίνοντας 16 γκολ. Είναι επιθετικός.

Ο Κρίστι Κιόσε πήγε στον ΠΑΟΚ από τον Ηρακλή το 2012 και τα επόμενα χρόνια κατάφερε να κάνει δύο προετοιμασίες με την πρώτη ομάδα, να κατακτήσει πρωταθλήματα με την Κ17 και την Κ20, να κάνει ντεμπούτο στην Super League και στην εθνική Αλβανίας. Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και ως αμυντικός μέσος.

Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 καλωσορίζει τους δύο ποδοσφαιριστές και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

 

Last modified onΔευτέρα, 01 Σεπτέμβριος 2014 19:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep