Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διπλό και «κατασκοπεία»

Με αρκετές απουσίες η προπόνηση της Πέμπτης (27/11) στην Καλαμαριά.

Αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι έψαχνε ο Απόλλων 1926 ενόψει του ρεπό της 6ης αγωνιστικής, αλλά οι προσπάθειες δεν έφεραν αποτέλεσμα. Έτσι, το πρωί της Κυριακής (30/11) θα γίνει οικογενειακό διπλό στις εγκαταστάσεις του Μάττα, ενώ ακολούθως ο τεχνικός Παναγιώτης Διλμπέρης θα μεταβεί στις Σέρρες για να δει το παιχνίδι Εθνικός Σερρών - Ζάκυνθος. Σημειώνεται ότι οι «κοκκινόμαυροι» αντιμετωπίζουν τους Σερραίους την 8η αγωνιστική και τους κυανοκίτρινους» τη 10η. Σήμερα θα παρακολουθήσει τηλεοπτικά την αναμέτρηση του Φωκικού με τον Ηρακλή, καθώς η ομάδα της Άμφισσας είναι ο προσεχής αντίπαλος του Απόλλωνα.

Η προπόνηση της Πέμπτης (27/11) έγινε με αρκετούς απόντες. Ο Φραντς Μπερτέν επεδίωξε να μπει στο πρόγραμμα, αλλά ένιωσε νέες ενοχλήσεις, ο Ευσταθίου έκανε θεραπεία, ο Παπαστεριανός είχε ενοχλήσεις στη μέση, ο Παπαϊωάννου ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, ο Σουλίδης ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και ο Γκέσιος ήταν απών με άδεια.

Αντίθετα, ο Παναγιώτης Κατσιαρός μετά από αρκετό καιρό ακολούθησε μέρος του προγράμματος.

Άρχισαν, τέλος, οι εργασίες ανακατασκευής στον χλοοτάπητα και το γήπεδο θα είναι σε καλύτερη κατάσταση για το ματς της 7ης Δεκεμβρίου με τον Φωκικό.

Last modified onΠέμπτη, 27 Νοέμβριος 2014 20:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep