«Όαση ο Απόλλων»

Ο Κώστας Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο πλάνο Καλαϊτζίδη και τον στόχο πρωταθλητισμού του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Όαση χαρακτήρισε ο Κώστας Γεωργιάδης τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για το ελληνικό ποδόσφαιρο και μίλησε για τα ατού των «κοκκινόμαυρων» ενόψει της προσεχούς σεζόν. Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 σημείωσε ότι οι προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό θα είναι λίγες, αφού ο βασικός κορμός ανήκει σε αυτή την κατηγορία και πιθανότατα στη μεγαλύτερη. Αναλυτικά είπε:

«Είναι πολύ ευχάριστο να γίνει ο Απόλλων δέκτης καλών κριτικών και έγινε μάρτυρας τέτοιων στο UEFA A' πριν από λίγες ημέρες. Άκουσα πολύ θετικά σχόλια για το ποδόσφαιρο που έπαιξε φέτος ο Απόλλων Καλαμαριάς. Είναι πολύ ευχάριστο και, βέβαια, δεν θα αλλάξει κάτι τέτοιο. Αυτό θα πρεσβεύει και την επόμενη χρονιά, γιατί ο άνθρωπος που ηγείται αυτής της προσπάθειας είναι αυτής της φιλοσοφίας και είναι κάτι το οποίο μας ευχαριστεί όλους να συμμετέχουμε σε ένα τέτοιο οικοδόμημα».

Για τον σχεδιασμό και τις μικρές αλλαγές που προβλέπει αυτός:

«Οι επιλογές των ποδοσφαιριστών έγιναν με κύριο στόχο τη διετία. Το γνωρίζουν όλοι ότι οι επιλογές που έγιναν ανήκουν σ' αυτή την κατηγορία, ίσως και στην παραπάνω. Έτσι θα κινηθούμε και φέτος. Υπάρχει ένας βασικός κορμός και θα γίνουν προσθήκες επιλεγμένες μετά από μεγάλη έρευνα και για τον χαρακτήρα και για την αξία των παικτών, οι οποίες ίσως να ξεπερνούν και αυτές των ήδη υπάρχοντων ποδοσφαιριστών».

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ Β' και Γ' Εθνικής, ώστε να είστε προετοιμασμένοι για πρωταθλητισμό;

«Αυτός είναι ο στόχος. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικός με την παρουσία των Κάλας, Καλαϊτζίδη. Και η ιστορία του Απόλλωνα Πόντου, κάτι που θα είναι πολύ όμορφο αν αλλάξει η ονομασία και η φιλοσοφία του κόουτς, του ανθρώπου που χρηματοδοτεί την ομάδα, όλα ορίζουν ότι θα έχουμε τον υψηλό στόχο του πρωταθλητισμού. Υπάρχουν διαφορές. Ο κύριος Καλαϊτζίδης είναι γνώστης της κατηγορίας αυτής, έχει κάνει πρωταθλητισμό σε αυτή, υπάρχουν διαφορές αγωνιστικές και εξωαγωνιστικά βέβαια.

Προσέχουμε, τις ερευνούμε, ψάχνουμε ποδοσφαιριστές που να μπορούν να πρεσβεύουν αυτό τον στόχο, αλλά ταυτόχρονα να μπορούν να μπουν γρήγορα στη φιλοσοφία μας. Όσοι θα συμμετέχουν σε αυτό το οικοδόμημα θα είναι χαρούμενοι. Αυτές τις ημέρες χτίζεται. Δεν χτίζεται ούτε τον Δεκέμβριο, ούτε τον Ιανουάριο, ούτε μέσα στην περίοδο. Θέλει πολλή δουλειά και να κάνουμε τις σωστές επιλογές για να ενισχύσουμε την ομάδα».

Για το πολύ καλό όνομα που έχει φτιάξει ο Απόλλων:

«Είναι μία όαση στο ελληνικό ποδόσφαιρο να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που χρηματοδοτούν τις ομάδες. Ένας άνθρωπος συνεπέστατος και με όραμα. Δεν κοιτάει μόνο τη φετινή χρονιά, αλλά και το μέλλον. Ποιος ποδοσφαιριστής δεν θα ήθελε να εργάζεται, να αμοίβεται με συνέπεια και να εργάζεται σε συνθήκες, οι οποίες είναι πολύ καλές; Στο ελληνικό ποδόσφαιρο ακόμα και όταν υπήρχε η συνέπεια από ανθρώπους που έβαζαν κάποια χρήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν βρίσκαμε ποτέ συνθήκες τις οποίες εμείς προετοιμάζουμε για την επόμενη χρονιά.

Νομίζω ότι θα έχουμε μια μεγάλη αγορά. Θα υπάρχει μία δίψα και από τους ίδιους τους παίκτες να έρθουν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Και από τη συνέπεια και από το ποδόσφαιρο που έπαιξε φέτος ο Απόλλων Καλαμαριάς. Είναι πολύ σημαντικό, επειδή πριν λίγα χρόνια βρισκόμουν από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, να βιώνουμε όλη τη χρονιά γεμάτη».

Για την εξαιρετική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου:

«Είναι πολύ σημαντικές οι συνθήκες. Αυτό κάνει τη διαφορά με τις άλλες ομάδες και κάποια στιγμή αν θα αναλύσει το πλάνο του ο κύριος Κάλας θα εντυπωσιαστούν πάρα πολλοί. Είναι αυτός που έχει μπει στον σχεδιασμό και έμπρακτα στο να δημιουργήσει συνθήκες που θα ξεφεύγουν από τα ελληνικά δεδομένα».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 16:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep