«Η ώρα των μετόχων»

Ο Γιώργος Γιακουμίδης μίλησε για το ασυμβίβαστο του Άλεξ Κάλας στον Απόλλωνα Πόντου.

[googlead][/googlead]

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης του Απόλλωνα Πόντου, Γιώργος Γιακουμίδης και αναφέρθηκε, τόσο στο ασυμβίβαστο του Κάλας, όσο και στην προσπάθεια εύρεσης εσόδων στη Football League. Αναλυτικά ανέφερε:

Για τις υποψίες στο πρωτάθλημα της Football League:

«Είναι φανερό ότι κάτι συμβαίνει. Τον λίγο καιρό που βρίσκομαι στις συνεδριάσεις της Footbal League βλέπω ότι ο κύριος Λεουτσάκος κάνει ειλικρινείς προσπάθειες για να φέρει έσοδα στην κατηγορία. Ειπώθηκε από τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ ότι θα μας φέρει χαρμόσυνα νέα στην επόμενη συνεδρίαση. Δεν ξέρω τι εννοούσε, αλλά κρατάμε το επίθετο χαρμόσυνα. Κάνει κάποιες κινήσεις, ώστε να εξαλειφθούν οι υποψίες.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει μια διάχυτη ατμόσφαιρα αισιοδοξίας για το πρωτάθλημα. Υπάρχουν ιστορικές ομάδες, εκτός από τον Άρη δεν υπάρχει ένα φαβορί ακλόνητο και αυτό ελπίζουμε να φέρει καλό ποδόσφαιρο για να έρθει και ο κόσμος στο γήπεδο. Το φάρμακο για να αντιμετωπιστεί, αν δημιουργηθούν δυσκολίες, είναι οι φίλαθλοι. Αν δεν παίζεις καλό ποδόσφαιρο, βέβαια, δεν θα έρθουν ποτέ».

Για τον στόχο του Απόλλωνα να προσελκύσει κόσμο:

«Είδαμε ότι τριπλασιάστηκαν οι άνθρωποι που έρχονται να δουν τους αγώνες μας. Ενώ ξεκινήσαμε με 150-200 άτομα στους πρώτους της περσινής χρονιάς, ήρθαν περισσότεροι των 1.000. Αυτό οφείλεται στο καλό ποδόσφαιρο. Είναι το μοναδικό μέσο για να έχεις αγωνιστικά κέρδη».

Για το ασυμβίβαστο του Κάλας και πώς θα βρεθεί λύση:

«Δεν γνώριζα ότι είναι τόσο παλιός ο νόμος. Είναι νόμος και πρέπει να τον τηρήσουμε. Καλώς ή κακώς. Ευτυχώς φίλοι της ομάδας ανέλαβαν να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να αγοράσουν τις μετοχές και να έχουμε πλήρη κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου. Είναι θέμα της ΕΕΑ, εκεί θα ανακοινωθεί το μετοχολόγιο».

Για τις παραιτήσεις των μελών της ΕΕΑ:

«Ο δρόμος που οδηγεί στο φετινό πρωτάθλημα είναι οδοντωτός. Είναι ένα πρόβλημα που μας πάει πίσω. Εμείς είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το οποιοδήποτε νέο πρόβλημα».

Ο κύριος Κάλας παραμένει κοντά στην ομάδα;

«Ναι, είναι βέβαιο. Έως σήμερα ήταν ο κυρίαρχος. Από εδώ και πέρα έχουν τον λόγο και οι μέτοχοι. Υπάρχει καλή συνεργασία. Οι άνθρωποι αυτοί είναι εμπνευσμένοι από τον χαρακτήρα του και τη διάθεσή του να προσφέρει και γι' αυτό ήρθαν. Τηρώντας το νόμο θα έχουμε και τη βοήθειά του όποτε χρειαστεί».

Υπάρχει περίπτωση να τον δούμε να επανέρχεται επισήμως μέσω ενός άλλου τρόπου;

«Ο κύριος Κάλας είναι ο άνθρωπος ο επίμονα νομοταγής. Αν αλλάξει ο νόμος, ναι, θα εμπλακεί».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 06 Οκτώβριος 2017 20:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep