«Λάθη στον σχεδιασμό»

Ο Κώστας Γεωργιάδης προανήγγειλε αποχωρήσεις, 4-5 μεταγραφές και μίλησε για το επεισόδιο Λόπεθ - Καλαϊτζίδη.

[googlead][/googlead]

Τα λάθη στον σχεδιασμό του Απόλλωνα Πόντου παραδέχτηκε ο Κώστας Γεωργιάδης μετά την ισοπαλία (0-0) με την Παναχαϊκή. Τόνισε ότι κάποιοι που αποκτήθηκαν δεν αποδείχτηκαν... χρήσιμοι, δικαιολόγησε το επεισόδιο που είχε ο Λόπεθ με τον προπονητή, Δημήτρη Καλαϊτζίδη και για τη μία αλλαγή που έγινε, σημείωσε ότι ένα νέο πρόσωπο μόνο κακό θα έκανε... Αναλυτικά οι δηλώσεις Γεωργιάδη:

Για το περιστατικό με τον Λόπεθ:

«Αυτά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν. Ο κ.Καλαϊτζίδης και ο Λόπεθ είναι εκρηκτικοί άνθρωποι. Ο κόουτς του είπε να κάνει μεγάλη μεταβίβαση, ο Λόπεθ είπε ότι δεν είδε τον αντίπαλο, ήρθαν κοντά και μετά έφυγαν αγκαλιά χαμογελαστοί. Αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν».

Για το ματς:

«Είχαμε να αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που βρισκόταν ψηλά στην βαθμολογία. Μια ομάδα με συνοχή και ενέργεια στο παιχνίδι του. Ευτυχήσαμε να αλλάξει γρήγορα η αριθμητική υπεροχή και είχαμε ένα αριθμητικό πλεονέκτημα που δεν γνωρίζουμε πώς θα ήταν τα πράγματα αν ήμασταν 11 εναντίον 11. Προσπαθήσαμε ορθολογικά να διασπάσουμε την πολυπρόσωπη άμυνα.

Δημιουργήσαμε λίγες φάσεις, αλλά πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την τεράστια προσπάθεια και μπορέσανε να ανταπεξέλθουν στη δυναμική και την ενέργεια της Παναχαϊκής. Δεν πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν η νίκη, οφείλουμε να τους ενισχύσουμε τον Ιανουάριο με μεταγραφές ουσίας».

Η κούραση έπαιξε ρόλο;

«Η κούραση έπαιξε ρόλο, αλλά ήταν και για τις δύο ομάδες. Προσπάθησαν ως το τέλος τα παιδιά να πετύχουν τον στόχο τους».

Έχουν δρομολογηθεί μεταγραφές;

«Έχουμε κάνει ήδη συζητήσεις και τις επόμενες ημέρες θα έχετε νέα. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από κάποιους ποδοσφαιριστές. Το έχουν ανάγκη να έχουν δίπλα τους και άλλους και να τους βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια».

Ότι οφείλετε να ενισχυθείτε σημαίνει ότι έγιναν λάθη;

«Βέβαια έγιναν λάθη το καλοκαίρι. Θα μπορούσαν να ήταν και άλλοι παίκτες μαζί μας. Και δεν αποκτήθηκαν, και κάποιοι που αποκτήθηκαν δεν ήταν τόσο χρήσιμοι και ωφέλιμοι για την ομάδα μας. Κάποιοι θα φύγουν, βεβαίως. Τέσσερις, πέντε αλλαγές θα έχουν. Κατά πάσα πιθανότητα ο Μιλοσάβλιεφ θα είναι μέσα σε αυτούς».

Για τη μία αλλαγή που έγινε:

«Θεωρήσαμε πως δεν θα άλλαζε κάτι, τα παιδιά είχαν καλό ρυθμό και μόνο κακό θα κάναμε αν αλλάζαμε κάποιον παίκτη. Η δική μας η ομάδα είναι δομημένη με το να προσπαθήσουμε να διασπάσουμε ορθολογικά την αντίπαλη άμυνα».

Ο Καλογέρης κούτσαινε και δεν μπορούσε να ολοκληρώσει το ματς...

«Έχει ένα χτύπημα από το προηγούμενο παιχνίδι. Δεν είναι κάτι μυικό. Τον ρωτήσαμε, γι' αυτό συνέχισε».

Η ομάδα πληρώνει τα λάθη του καλοκαιριού;

«Δεν έγινε ο σχεδιασμός που θέλαμε. Όταν ένας ποδοσφαιριστής έρχεται και δεν προσφέρει τα αναμενόμενα η ευθύνη είναι στη μέση και πρέπει να καλύψουμε αυτό το κενό».

Προλαβαίνει η ομάδα να αντιστρέψει το κλίμα;

«Είναι πολύ νωρίς ακόμη, έχουμε παίξει το 1/4 του πρωταθλήματος και είμαστε μόνο έξι βαθμούς πίσω από την 2η προνομιούχο θέση. Έχουμε λίγες μέρες για να προετοιμαστούμε για ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι και να ενισχυθούμε. Η ομάδα προλαβαίνει, δεν έχει χαθεί τίποτα».

Θεωρείτε ότι κάνατε αυτά που έπρεπε σήμερα για να κερδίσει η ομάδα; Ο αντίπαλος έπαιζε στο τέλος με εννέα παίκτες...

«Η δική μας η ομάδα είναι δομημένη με το να προσπαθήσουμε να διασπάσουμε ορθολογικά την πολυπρόσωπη άμυνα. Μην περιμένετε μεγάλες μεταβιβάσεις. Σαφέστατα θα μπορούσαμε να δώσουμε κι άλλη ενέργεια. Δεν συνέβη αυτό».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 20 Δεκέμβριος 2017 20:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep