Μιλοσάβλιεφ: «The end»

Το διαζύγιο με τον Απόλλωνα Πόντου ανακοίνωσε ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ. Τέλος και ο Βασιλειάδης.

Παρελθόν από τον Απόλλωνα Πόντου αποτελεί και τυπικά από την Πέμπτη (28/12) ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός με ανάρτησή του στο instagram έγραψε: «The end» και ακολούθως η ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους.

Το ποστάρισμα του Μιλοσάβλιεφ:

divac

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Παρελθόν αποτελεί για τον Απόλλωνα από σήμερα ο Vladan Milosavjef, καθώς το συμβόλαιό του λύθηκε κοινή συναινέσει».

Πλέον o Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ αναμένεται να αναζητήσει σε άλλη ελληνική ομάδα την συνέχεια της καριέρας του, αφού οι τελευταίες του επιλογές είναι συνδεδεμένες με την πατρίδα μας. Συνολικά, πάντως, αγωνίστηκε μόλις 64 λεπτά αυτή τη σεζόν με τον Απόλλωνα Πόντου και η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 12 Νοεμβρίου 2017, στο 3-3 με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, όπου έπαιξε σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.  

Παρελθόν αποτελεί και ο τερματοφύλακας, Στάθης Βασιλειάδης, ο οποίος, όπως σας είχε ενημερώσει το FL News, ζήτησε να αποχωρήσει. Το αίτημα έγινε αποδεκτό και οι «κοκκινόμαυροι» ανακοίνωσαν:

«Αποδεσμεύθηκε σήμερα ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Στάθης Βασιλειάδης, προκειμένου να ενταχθεί σε άλλο σύλλογο όπου θα του δοθεί η ευκαιρία να αγωνίζεται σε επίσημους αγώνες. Γι’ αυτό ακριβώς και η ΠΑΕ του έδωσε την ευκαιρία να αναζητήσει ομάδα της επιθυμίας του. Τον ευχαριστούμε για την συμβολή του στον Απόλλωνα και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

Στα αγωνιστικά, τέλος, ο Αλέξανδρος Βεργώνης ακολουθεί πρόγραμμα επανένταξης και αναμένεται να μπει κανονικά τις προσεχείς ημέρες, αποφεύγοντας το χειρουργείο. Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολουθεί ο Γκαέλ Ν' Λουντουλού.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 28 Δεκέμβριος 2017 18:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep