«Πρωτάθλημα καρναβάλι»

Η αντίδραση των οπαδών του Απόλλωνα Πόντου για τη διαιτησία στο ματς με τον Αρη και το μήνυμα για τους άλλους... αναισθησιολόγους του χρόνου.

[googlead][/googlead]

Καρναβάλι χαρακτηρίζουν το φετινό πρωτάθλημα της Football League οι οπαδοί του Απόλλωνα Πόντου καταθέτοντας τα παράπονά τους για τη διαιτητική μεταχείριση της ομάδας τους στην ήττα 2-0 από τον Αρη την Κυριακή 7/1.

Στέλνουν μάλιστα και μήνυμα στο συμπολίτη -αφού του εύχονται καλή άνοδο- πως του χρόνου θα είναι άλλοι οι «αναισθησιολόγοι»...

Αναλυτικά η ανάρτηση στη σελίδα Apollon Pontou στο Facebook την οποία διαχειρίζονται οπαδοί της ομάδας:

«Απαράδεκτη διαιτησία. Το πρώτο γκολ οφσάιντ. Στη φάση της κόκκινης το σφύριγμα του διαιτητή ακούγεται κανονικά. Πόσο αηδία πια; Στημένα σκηνικά σε ένα καρναβάλι πρωτάθλημα... Καλή άνοδο στον συμπολίτη, αλλά να ξέρουν ότι του χρόνου, θα είναι άλλοι οι "αναισθησιολόγοι" που θα έχουν και λεφτά...».

Θυμίζουμε ότι ο δεξιός μπακ Νίκος Γεωργιάδης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη στο πρώτο ημίχρονο, επειδή υποτίθεται εκτέλεσε φάουλ πριν σφυρίξει ο διαιτητής Μανώλης Κυρίτσης.

Η τηλεοπτική κάλυψη ωστόσο εκθέτει τον ρέφερι, αφού το σφύριγμα ακούστηκε... Εξ ου και η δήλωση του βοηθού προπονητή Κώστα Γεωργιάδη περί αστείας απόφασης.

[googlead][/googlead]

1 comment

  • Dimitris
    Dimitris Τρίτη, 09 Ιανουάριος 2018 20:22 Comment Link

    Το είδατε το παιχνίδι? Ο Απολλων μπήκε μέσα για να μην παίξει. Από το 1ο λεπτό φωνές καθηστερηση και ένας προπονητής για τον π..τσο.
    Το 1ο γκολ είναι. .....αυτογκόλ.
    Η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό.
    Το είδα.10 φορές . Ο Άρης ανώτερος αλλά όχι πιστικός. Θέλει ενίσχυση

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep