«Όχι στον πανικό»

Πηγή φωτ.: volossportphotos Πηγή φωτ.: volossportphotos

Πλήρη εμπιστοσύνη στο ρόστερ του Απόλλωνα Λάρισας έχει ο Σάκης Θεοδοσιάδης.

Ως ήττα προβληματισμού χαρακτήρισε ο Απόλλων Λάρισας αυτή στον Βόλο (4-1) και ο τεχνικός, Σάκης Θεοδοσιάδης συμφώνησε, αλλά επανέλαβε πως έχει πλήρη εμπιστοσύνη στο ρόστερ. Τόνισε παράλληλα ότι πρέπει να δουλέψουν οι «κυανόλευκοι» ακόμα περισσότερο στην καθημερινότητά τους και είπε:

«Βρισκόμαστε στην διαδικασία των φιλικών ακόμα. Παίξαμε ένα εκτός έδρας ματς απέναντι σε μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα που θα συμμετέχει. Είναι ένα βαρύ σκορ και μια βαριά ήττα. Εμένα δεν με πειράζει τόσο πολύ το σκορ, όσο η παρουσία της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο όταν σε 45 λεπτά δέχεσαι τέσσερα γκολ. Δεν μπορείς να πεις τίποτα.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μας είναι να σκύψουμε τα κεφάλια, να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο στην καθημερινότητά μας για να βελτιώσουμε τις όποιες αδυναμίες υπάρχουν αυτή τη περίοδο. Σίγουρα υπάρχει προβληματισμός με τα εύκολα γκολ, αυτό συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει έως τώρα. Τα περισσότερα παρουσιάζονται από στατικές φάσεις. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο λοιπόν στην καθημερινότητά μας. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι η ηρεμία και η βελτίωση».

Αν η εμφάνιση ήταν «καμπανάκι» για ενίσχυση:

«Υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη στο ρόστερ. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κρίνω οποίονδήποτε παίκτη από μία κακή εμφάνιση. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κακές εμφανίσεις. Έχουμε ένα κορμό από πέρυσι με παίκτες που έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό και έβγαλαν την ομάδα στην κατηγορία. Έχουν έρθει παιδιά τα οποία πιστεύουμε. Ας μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε σε επίπεδο προετοιμασίας, βλέπουμε πράγματα, δοκιμάζουμε πρόσωπα σε διάφορες θέσεις. Πρέπει όμως όλοι να αντιληφθούμε και εγώ όπως και οι παίκτες πως η κατηγορία είναι διαφορετική. Χρειάζεται περισσότερη συγκέντρωση και πειθαρχία».

Αν θα υπάρξουν άλλες μεταγραφές:

«Έχω πει πολλές φορές πως αν προκύψει κάτι το εξαιρετικό, τότε θα κινηθούμε για την απόκτησή του. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω κάτι».

Τι έφταιξε για τα τέσσερα τέρματα σε είκοσι λεπτά:

«Αδρανήσαμε και στα τέσσερα γκολ. Τα πρώτα δύο ήρθαν από στατικές φάσεις. Από εκεί και πέρα έχω τονίσει και τονίζω καθημερινά στους παίκτες μου να μην ασχολούνται με τους διαιτητές και τον αντίπαλο, αλλά να συγκεντρώνονται στη δικιά τους δουλειά. Από ένα σημείο και μετά η ομάδα εκνευρίστηκε και είναι κάτι που με προβληματίζει και θα το συζητήσουμε τις επόμενες ημέρες. Εμείς μ’ αυτό που έγινε χάσαμε τη συνοχή μας και την ηρεμία μας και δεχθήκαμε ακόμα δύο γκολ».

Για την ηρεμία που χρειάζεται η ομάδα:

«H ηρεμία έχει να κάνει σχετικά με τη συμπεριφορά του διαιτητή. Εγώ είμαι μίας άλλης φιλοσοφίας και δεν ασχολούμαι ούτε με τον διαιτητή, ούτε με τον αντίπαλο. Μόνο στο πως θα παρουσιαστεί η ομάδα μου κι εγώ σωστή. Όταν υπάρχει εκνευρισμός, όχι μόνο από τους παίκτες που παίζουν μέσα, αλλά κι από αυτούς που βρίσκονται στον πάγκο και τους παράγοντες θεωρώ πως δεν είναι ωφέλιμο στη διαχείριση του παιχνιδιού.

Όλες οι ομάδες πέρυσι μας έδωσαν συγχαρητήρια για τη συμπεριφορά μας, άρα αυτό είναι ένα στοιχείο πως πρέπει να δώσουμε έμφαση. Θεωρώ πως επηρεαστήκαμε στο πρώτο ημίχρονο μετά το 2-1 αρνητικά και θα μπορούσε το σκορ να είναι και μεγαλύτερο. Όλοι είμαστε συνυπεύθυνοι στην προσπάθεια που κάνουμε. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας με πρώτο εμένα. Από αύριο θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες. Δεν χρειάζεται πανικός, ούτε κριτική απαξίωσης στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Θα βρούμε το δρόμο μας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 28 Αύγουστος 2017 14:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep