«Συγγνώμη...»

Οι Σάκης Θεοδοσιάδης, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας ζήτησαν συγγνώμη για τον διασυρμό του Απόλλωνα Λάρισας από την ΑΕΚ.

[googlead][/googlead]

Πολύ βαριά ήττα (7-0) γνώρισε ο Απόλλων Λάρισας από την ΑΕΚ και επόμενο ήταν παίκτες και τεχνική ηγεσία να ζητήσουν συγγνώμη από τον κόσμο. Ο προπονητής, Σάκης Θεοδοσιάδης ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Να ευχηθώ στον αντίπαλο προπονητή τα καλύτερα. Σίγουρα ένα άσχημο σκορ για εμάς. Συγγνώμη για τον κόσμο που ήρθε. Το αποτέλεσμα αυτό πρέπει να το ξεχάσουμε. Στο ματς με Αχαρναϊκό θα είμαστε διαφορετικοί. Παίξαμε απέναντι στην ΑΕΚ, μια τόσο σοβαρή ομάδα. Το επίπεδο ήταν υψηλό. Το επίπεδο της ομάδας μας δεν είναι αυτό που δείξαμε σήμερα. Ξεχνάμε γρήγορα αυτό το ματς».

Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας είπε:

«Να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο για την εμφάνιση της ομάδας. Πετύχαμε την ΑΕΚ σε ένα κακό φεγγάρι, χωρίς καλά αποτέλεσμα και ήρθαν από το πρώτο λεπτό να δείξουν ότι όντως είναι μια πολύ καλή ομάδα. Κι εμείς δεν παρουσιαστήκαμε αυτοί που έπρεπε αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 15-20 λεπτά. Είναι μια βαριά ήττα, αλλά πιστεύω ότι στο πρωτάθλημα θα δείξουμε την πραγματική εικόνα.

Ο στοχος μας είναι το πρωτάθλημα. Θέλουμε τη νικη τη Δευτέρα με στον Αχαρναϊκό. Όταν έρθει το παιχνίδι με τη Λαμία θα κάνουμε τον απολογισμό και μακάρι να έρθει μία πρόκριση, γιατί θα είναι μια ιστορική στιγμή για τον Απόλλωνα. Στοχος μας είναι να κάνουμε μία πολύ καλή χρονιά και να πετύχουμε μια γρήγορη παραμονή στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα το δείξουμε στην πορεία».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017 22:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep