«Δεν έχουμε κίνητρο»

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης μίλησε για άδικη ήττα από την Παναχαϊκή, αλλά και έλλειψη στόχων για τους ποδοσφαιριστές του. Ο Νίκος Θεοδοσιάδης μίλησε για άδικη ήττα από την Παναχαϊκή, αλλά και έλλειψη στόχων για τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης από τη μια χαρακτήρισε άδικη την ήττα του Απόλλωνα Λάρισας και από την άλλη μίλησε για ομάδα χωρίς κίνητρο.

Αντιφατικές ήταν οι δηλώσεις του τεχνικού του Απόλλωνα Λάρισας μετά την ήττα από την Παναχαϊκή στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, αφού μίλησε για άδικη ήττα, προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και έλλειψη στόχων που κάνουν πιο χαλαρούς τους παίκτες του. Ακόμη προανήγγειλε αλλαγές στο βασικό σχήμα και ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές στα ματς που έρχονται.
Ο Νίκος Θεοδοσιάδης στην συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση Απόλλων Λάρισας – Παναχαϊκή 0-1 δήλωσε:

«Θέλαμε να συνδυάσουμε την επιστροφή μας στη φυσική μας έδρα μετά από ένα χρόνο με μία καλή εμφάνιση και με νίκη. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε απέναντι σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στη κατηγορία με μεγάλη ιστορία και φανέλα που η Football League είναι μικρή για αυτή.

Τα παιδιά στάθηκαν επάξια απέναντι στον αντίπαλο. Η ήττα μας ήταν άδικη με βάση την εικόνα μας συνολικά στο παιχνίδι, καθώς είχαμε μερικά καλά διαστήματα. Νομίζω πως πληρώσαμε το γεγονός πως δεχθήκαμε το γκολ προς το τέλος, καθώς φάνηκε από την αρχή πως θα κρινόταν το ματς στο ένα τέρμα.

Η Παναχαϊκή ήθελε άλλωστε τη νίκη για να μείνει στη τρίτη θέση κι εμείς σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο δεν είχαμε καλή αυτοσυγκέντρωση και νομίζω πως το πληρώσαμε γιατί μας λείπει το κίνητρο. Για αυτό το γεγονός δεν πήραμε κάτι σε αυτό το ματς.
Σε τέτοια παιχνίδια, με τέτοιους αντιπάλους θέλουμε μεγαλύτερη διάθεση και πάθος, αν και η προσπάθεια έγινε από τα παιδιά. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου, αν και δεν έπρεπε να δώσουμε το δικαίωμα για ένα εύκολο γκολ στον αντίπαλο. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στο πρωτάθλημα, προσπαθώντας να δώσουμε χρόνο στα νέα παιδιά τα οποία θα πρέπει να αποδείξουν τι αξίζουν για τη συνέχεια.

Να ευχαριστήσω τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο για τα καλά του λόγια και εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα του. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που έδωσε το παρών σήμερα, βοηθώντας μας αρκετά.
Εμείς πλέον συνεχίζουμε προσπαθώντας να συγκεντρωθούμε περισσότερο και να δουλέψουμε δίνοντας ευκαιρίες. Πρέπει να δούμε τι να περιμένουμε κι από αυτούς τη νέα σεζόν. Την Τετάρτη ακολουθεί πάλι ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη και πρέπει να βγάλουμε μια σειρά απαιτητικών αγώνων με τις ομάδες της πρώτης πεντάδας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep