Ανανέωση με χορηγό

Μια ακόμα τοπική επιχείρηση της Φιλιππούπολης παραμένει στο team των υποστηρικτών του Απόλλωνα Λάρισας.

Για τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του στη Football League ετοιμάζεται ο Απόλλων Λάρισας και η τοπική κοινωνία της Φιλιππούπολης στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια. Όπως ανακοίνωσε η «κυανόλευκη» ΠΑΕ, ένας ακόμα χορηγός θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα. Ο λόγος για την επιχείρηση ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΣ BATERRIES, που θα παραμείνει στην ομάδα των υποστηρικτών του Απόλλωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έτοιμη να προσφέρει και φέτος «τα πάντα στην μπαταρία»... της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, όπως λέει και το moto της, η επιχείρηση ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΣ BATERRIES (Βόλου 74) συμφώνησε να παραμείνει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο team των υποστηρικτών της ομάδας.

Ευχαριστώντας και προσωπικά τον Φιλιππουπολίτη και πιστό φίλαθλο της ομάδας, Χρήστο Παγουλάτο για την εμπιστοσύνη, η ΠΑΕ Απόλλων τονίζει πως ο εν λόγω επιχειρηματίας ενσαρκώνει τις προσδοκίες στήριξης που έχει η ομάδα απ’ τον κόσμο της συνοικίας όπου εδρεύει, αλλά κι ολόκληρη την Λάρισα.

Ταυτόχρονα εκφράζει την βεβαιότητα ότι στην Παγουλάτος Batterries μπορεί κανείς να βρει τα πάντα σε μπαταρίες, λιπαντικά και ανταλλακτικά αυτοκινήτων, όπως και στις δραστηριότητές του Απόλλωνα, αγωνιστικές και μη, μπορεί κάθε επιχειρηματίας να βρει αξιόπιστη συνεργασία και ιδανικούς τρόπους προβολής των προϊόντων του».

Last modified onΤετάρτη, 03 Οκτώβριος 2018 13:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep