«Πρόβλημα επιβίωσης ο Τάλισον»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Λάκη Σημαιοφορίδη ο Τάλισον στη θητεία του στον Απόλλωνα Λάρισας πήρε... 560 ευρώ.

Ενώπιον της ΠΕΕΟΔ εκδικάστηκε τη Δευτέρα (19/04) η προσφυγή του Ντιέγκο Τάλισον κατά του Απόλλωνα Λάρισας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, το αίτημα αναβολής της ΠΑΕ, προκειμένου να καταθέσει ο αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Μαντζανάς, απορρίφθηκε. Και ο δικηγόρος του Βραζιλιάνου, Λάκης Σημαιοφορίδης ισχυρίστηκε:

«Το θέμα είναι ανθρώπινο. Από τον Οκτώβριο που υπέγραψε συμβόλαιο έχει εισπράξει 560 ευρώ. Φιλοξενείται στη Θεσσαλονίκη από πρώην συμπαίκτη του, γιατί δεν έχει πού να μείνει. Δεν έχει λεφτά να γυρίσει στην πατρίδα του. Ζητώ άμεσα απόφαση για να λυθεί το συμβόλαιό του και να μπορέσει να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα.

Ο κύριος Μαντζανάς πολλές φορές λέει πολλά πράγματα, αλλά δεν τα τηρεί. Εξέθεσε κι εμένα. Με πήρε τηλέφωνο, μου είπε ότι έχουμε βάλει 2.500 ευρώ στον ποδοσφαιριστή και δεν υπήρχε μισό ευρώ. Έχουμε συμφωνήσει να του δώσει 5.000 ευρώ και άλλες 5.000 τέλος Μαΐου και αυτή η συμφωνία θα ισχύσει παρότι ζητάμε σχεδόν 20.000 ευρώ. Θέλουμε μια απόφαση, γιατί με εμπαίζει. Καταλαβαίνετε πώς θα συμπεριφέρεται σε έναν 20χρονο ποδοσφαιριστή».

Ο Σημαιοφορίδης, μάλιστα, υποστήριξε ότι υπάρχει «παραθυράκι» για να μετακινηθεί ο Τάλισον εκτός μεταγραφικής περιόδου, αφού ο κανονισμός (άρθρο 6 Κ.Ι.Μ.) προβλέπει ότι «εάν η απόφαση του δικαιοδοτικού οργάνου εκδοθεί μετά την εκπνοή της προθεσμίας για την εγγραφή των ανέργων, ο ποδοσφαιριστής θα έχει, σε κάθε περίπτωση, προθεσμία δύο ημερών μετά την τελεσιδικία της ως άνω απόφασης, για την εγγραφή του, με αίτησή του ενώπιον της ΕΙΠ». Στις δύο πλευρές δόθηκε τελικά προθεσμία για υπομνήματα έως την Παρασκευή (23/04).

«Θα χάσει τα λεφτά του ο Ναζίμ»

Νωρίτερα εκδικάστηκαν ερήμην της ΠΑΕ δύο αιτήσεις επιβολής ποινών κατά του Απόλλωνα Λάρισας, αυτές των Μιχάλη Μπαστακού, Νταβίντ Ναζίμ. Για τον δεύτερο, μάλιστα, ο δικηγόρος του Μανώλης Αλαφραγκής ανέφερε:

«Η προσφυγή είναι περσινή. Έχει περάσει ένας και πλέον μήνας από την αίτηση. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στον κανονισμό. Τα τελευταία χρόνια 28 ομάδες έχουν διαλυθεί με δικές μου προσφυγές. Ο ποδοσφαιριστής θα χάσει τα λεφτά του ό,τι και αν κάνετε. Το πρωτάθλημα λήγει μέσα Μαΐου. Ακόμα και τώρα να εκδώσετε απόφαση, μαζί με την ενεργοποίηση θέλει 10 ημέρες».

Last modified onΤρίτη, 20 Απρίλιος 2021 11:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep