Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εξάρα με Λεοντίου ο Απόλλων

Φιλικό με την Κ20 έδωσε τη Δευτέρα (29/10) ο Απόλλων Σμύρνης στα Γλυκά Νερά, με τον Σωτήρη Λεοντίου να συμμετέχει για ένα μισάωρο.

Με μεγάλη ικανοποίηση είδε ο Αλέκος Βοσνιάδης τον Σωτήρη Λεοντίου να παίζει για 30 λεπτά στο φιλικό του Απόλλωνα με την Κ20. Ο 27χρονος μέσος αποκτήθηκε το καλοκαίρι, αλλά έκανε αρθροσκόπηση λίγες μέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του. Ασφαλώς και θέλει χρόνο, αλλά και μόνο η συμμετοχή του ήταν σημαντική.

Κατά τα άλλα, η πρώτη ομάδα νίκησε με 6-1, κάτω από δύσκολες καιρικά συνθήκες, μια και έβρεξε καταρρακτωδώς. Τα γκολ της πρώτης ομάδας σημείωσαν οι Μανιάς (29', πεν. 31'), Κατσίκης (35'), Διαμαντίδης (52'), Τσιλιγκίρης (55'), Σιγάλας (αυτογκόλ 70'), ενώ η ομάδα των νέων πέτυχε γκολ με τον Κοκόλη στο 47'.

 

Απόλλων: Αθανασίου, Δημογιάννης, Χιντζίδης (30’ Κωνσταντίνου), Ιασωνίδης, Παπαδιώτης, Τσεμπερίδης (30’ Λεοντίου), Αντωνόπουλος, Κατσίκης, Κορώνης, Τομαράς, Μανιάς. Στο δεύτερο μέρος ξεκίνησαν οι: Αθανασίου, Χατζηζήσης, Κρουσταλέλης, Δεληζήσης, Κύργιας, Λεοντίου (60’ Ντουτσαρίδης), Κωνσταντίνου (62’ Καμαρά), Διαμαντίδης, Τσιλιγκίρης, Διαμάντης (64’ Βαλαώρας), Καραμαλίκης.

 

Απόλλων Κ20: Καλογεράκος, Κοκαβέσης, Τσάλας, Σιγάλας, Κατσαντώνης, Αγγελίνας, Ψαλλίδας, Ψωμίδης, Ζουμπατόπουλος, Ντοβλετάκης, Τσιάκαλος. Στο δεύτερο μέρος ξεκίνησαν οι: Βεζύρης, Κοκαβέσης (75’ Παπαγεωργίου), Ψωμίδης (55’ Δούκας), Σιγάλας, Κατσαντώνης, Μπαρούνης, Μπέντα, Μαυρουδής, Ντούνης, Σελμανάι, Κοκόλης.

Last modified onΤρίτη, 30 Οκτώβριος 2012 00:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep