Απορρίφθηκε... επίσημα

Το Διαιτητικό Δικαστήριο έκανε γνωστό ότι απέρριψε την αίτηση αναψηλάφησης του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Λεβαδειακός είχε... προλάβει το Διαιτητικό Δικαστήριο και είχε ανακοινώσει προ ημερών την απόρριψη της αίτησης αναψηλάφησης που είχε καταθέσει ο Απόλλων Σμύρνης, προκειμένου να πάρει τη θέση των «πράσινων» στη Super League. Τελικά, από την ΕΠΟ έγινε γνωστό και επίσημα ότι αυτή απορρίφθηκε, ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» καλείται να πληρώσει τα παράβολα προς την ομοσπονδία και την ομάδα της Βοιωτίας.

Αναλυτικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Με την υπ' αριθμ.100/2016 απόφαση δικάζει ερήμην της πρώτης των καθ ών ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ και αντιμωλία της δευτέρας ΠΑΕ ΑΠΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ. Απορρίπτει την αίτηση αναψηλάφησης της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Γ.Σ κατά της με αριθμ. 69/2015 Απόφασης Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Διατάσσει την κατάπτωση του παραβόλου υπέρ της ΕΠΟ. Υποχρεώνει να καταβάλει στην ΕΠΟ το ποσόν των εκατόν πενήντα (150) ευρώ. Καταδικάζει την αιτούσα στη δικαστική δαπάνη της δευτέρας των καθ ών η αίτηση ΠΑΕ ΑΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, την οποία ορίζει στο ποσόν των τριακοσίων πενήντα (350) ευρώ».

Last modified onΤρίτη, 21 Ιούνιος 2016 18:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep