«Στον πρωταθλητισμό μετράνε οι νίκες»

Ο Άκης Μάντζιος τόνισε πως υπάρχουν στοιχεία που πρέπει να διορθώσει στο παιχνίδι του ο Απόλλων Σμύρνης. Ο Άκης Μάντζιος τόνισε πως υπάρχουν στοιχεία που πρέπει να διορθώσει στο παιχνίδι του ο Απόλλων Σμύρνης.

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για στοιχεία που βγήκαν στη νίκη του Απόλλωνα με τον Αχαρναϊκό και άλλα που πρέπει να βελτιωθούν στη συνέχεια. 

Ο τεχνικός του Απόλλωνα, Άκης Μάντζιος μίλησε μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Αχαρναϊκού με 3-1. Αναλυτικά ανέφερε:

«Κάναμε ένα καλό ματς και δημιουργήσαμε πάρα πολλά ρήγματα στον αντίπαλο τόσο από τα πλάγια, όσο και με κάθετες κινήσεις. Το σημαντικό είναι πως πήραμε τους τρεις βαθμούς και όταν κάνεις πρωταθλητισμό οι βαθμοί είναι που μετράνε. Στο παιχνίδι βγήκαν κάποια πράγματα που είχαμε δουλέψει αυτές τις ημέρες, αλλά χρειάζονται και άλλοι τομείς βελτίωση. Η ομάδα είχε κενά διαστήματα και μας έλειπε η φρεσκάδα.

Είναι λογικό αφού δεν υπήρξε γεμάτη εβδομάδα για να δουλέψουμε και υπήρχε και κούραση από το ταξίδι της επιστροφής από την Κρήτη.  Απομένουν 25 παιχνίδια και πρέπει να βρίσκονται όλοι κοντά στην ομάδα και να κοιτάζουμε την διάρκεια και τον τελικό στόχο».

Τα αμυντικά κενά που φάνηκαν σε αυτό το παιχνίδι θα βελτιωθούν με κινήσεις στις μεταγραφές;

«Σίγουρα θα γίνει το καλύτερο. Ανέλαβα την ομάδα την Παρασκευή και δεν υπήρχε ο χρόνος να γίνουν όλα. Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να βελτιώσουμε μέσα από την δουλειά, αλλά και τις κινήσεις».

Last modified onΚυριακή, 08 Ιανουάριος 2017 19:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep