Χωρίς Ρομάνο, Χιώτη

Στην αποστολή του Απόλλωνα για το ντέρμπι με τα Τρίκαλα ο Κρίστιαν Ομπόντο.

Με προβλήματα απουσιών, αλλά και νέο πρόσωπο τον Κρίστιαν Ομπόντο αναχώρησε για τα Τρίκαλα η αποστολή του Απόλλωνα. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αντιμετωπίζει τον ΑΟΤ στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής το Σάββατο (04/02, 15:00 ΕΡΤ3) και ο τεχνικός, Άκης Μάντζιος καλείται να καταστρώσει πλάνο χωρίς τους Χιώτη, Ρομάνο.

Ο έμπειρος γκολκίπερ παρότι προπονήθηκε όλη την εβδομάδα σε κανονικό ρυθμό, αποφασίστηκε να μείνει εκτός. Σε ό,τι αφορά στον Αργεντινό μέσο, οι ενοχλήσεις στα ράμματα που έκανε προ ημερών δεν τον εγκατέλειψαν και έτσι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στη θεσσαλική πόλη. Τραυματίες, επίσης, είναι και οι Κύργιας, Τζάνης.

Στόχος των «κυανόλευκων» είναι η διεύρυνση του αήττητου σερί, αφού έτσι θα κρατήσουν σε απόσταση τους ενισχυμένους Θεσσαλούς. Αυτό, άλλωστε, είναι το πρώτο φετινό εκτός έδρας ντέρμπι που θα δώσουν στο πρωτάθλημα.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Ταΐρη, Γεωργακόπουλο, Χιντζίδη, Πάνο, Δεληζήση, Ντάσιο, Βαλεριάνο, Μπαρτολίνι, Κάσσο, Κρητικό, Τσιάρα, Κονέ, Ομπόντο, Διαμαντόπουλο, Σιατραβάνη, Αλμπάνη, Περογαμβράκη, Πετρόπουλο και Μπαρμπόσα.

Last modified onΠαρασκευή, 03 Φεβρουάριος 2017 14:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep