Σοβαρός για το σερί

Χωρίς τον Πασχάλη Κάσσο και τον Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι ο Απόλλων Σμύρνης για το ματς με τη Σπάρτη.

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα. Διεύρυνε, ωστόσο, το φετινό αήττητο σερί του, παρέμεινε στην πρώτη θέση και το Σάββατο (04/03, 15:00 ΕΡΤ3) καλείται να πράξει το ίδιο κόντρα στη Σπάρτη. Ο τεχνικός, Άκης Μάντζιος ζήτησε σοβαρότητα και οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις εντός έδρας επιτυχίες έπειτα από την ισοπαλία με τον Άρη.

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση που θα ανοίξει την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League έμεινε, όπως αναμενόταν, ο Πασχάλης Κάσσος, ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι και ο Χρήστος Τζάνης. Αντίθετα, στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκονται οι Ομπόντο, Κύργιας που αποθεραπεύτηκαν.

H αποστολή αποτελείται από τους: Ταΐρη, Χιώτη, Πάνο, Κύργια, Δεληζήση, Ντάσιο, Βαλεριάνο, Χιντζίδη, Κρητικό, Ρομάνο, Τσιάρα, Κονέ, Ομπόντο, Διαμαντόπουλο, Σιατραβάνη, Αλμπάνη, Περογαμβράκη, Πετρόπουλο, Μπαρμπόσα.

Τα εισιτήρια με Σπάρτη

Σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια, η ΠΑΕ ενημέρωσε: Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τη Σπάρτη, (Σάββατρο, 4/3/2017, 15:00) για την 19η αγωνιστική ημέρα, του πρωταθλήματος της Football League, στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:

Η διάθεση των εισιτήριων θα γίνεται την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 13:00. Οι φίλοι της Σπάρτης που θα βρεθούν μεμονωμένα στο γήπεδο θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Θύρα 6. Εκδοτήριο εισιτήριων θα λειτουργεί στη Θύρα 4 (τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ)».

Last modified onΠαρασκευή, 03 Μάρτιος 2017 16:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep