Όταν βρέθηκε πίσω…

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει βρεθεί φέτος πέντε φορές πίσω στο σκορ.

Ο Απόλλων Σμύρνης είδε το Σάββατο (29/04) στο «Γεντί Κουλέ» τον αντίπαλό του να μπαίνει μπροστά στο σκορ για πέμπτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League.

Οι «κυανόλευκοι» συγκεκριμένα έχουν δει εκτός από τον ΟΦΗ, τους Καλλιθέα, Πανελευσινιακό και Άρη να βρίσκουν πρώτοι δίχτυα στα μεταξύ τους παιχνίδια. Αναλυτικότερα, στην πρεμιέρα με την Καλλιθέα στη Ριζούπολη (3-2) ο Σταματάκος με γκολ στο 13’ είχε δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, ωστόσο τέσσερα λεπτά αργότερα ο Διαμαντόπουλος είχε ισοφαρίσει σε 1-1. Ο Σταματάκος στο 38’ έκανε το 2-1 για την Καλλιθέα, αλλά ο Απόλλων πήρε τη νίκη με γκολ των Διαμαντόπουλου (80’) και Αλμπάνη (90’).

Στην αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανελευσινιακό, η γηπεδούχος ομάδα της Ελευσίνας είχε σκοράρει στο 28’ με τον Τσούπρο, αλλά στο 38’ ο Κάσσος είχε ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους, που βρήκαν δίχτυα επίσης στο 69’ με τον Κονέ και στο 86’ με τον Διαμαντόπουλο. Τέλος, στο ματς της 15ης αγωνιστικής με τον Άρη στη Ριζούπολη (2-2), ο Ίλιτς είχε κάνει στο 14' το 0-1 και στο 33’ ο Ντούνης το 0-2. Στο 53’ μείωσε όμως ο Αλμπάνης και στο 88’ ισοφάρισε ο Ντάσιος.

Last modified onΚυριακή, 30 Απρίλιος 2017 15:04

2 comments

  • Asemas kuklitsamou
    Asemas kuklitsamou Κυριακή, 30 Απρίλιος 2017 20:42 Comment Link

    Για οσους δεν καταλαβαν....Θελει να μας πει..... οτι την κατηγορια την εχει για πλακα και δεν χρειαζεται την βοηθεια καμιας διαιτησιας ... γιατι ακομη και στη χεοροτερη του μερα περνα ταποτελεσμα που θελει... και στην καλυτερη του στελνει αδιαβαστους ολους τους αντιπαλους γιατι ειναι μακραν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ..... Κιαντε γειαααα... Α ΕΘΝΙΚΗ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.....

  • ΖΑΡΜΑΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΡΙΟΣ
    ΖΑΡΜΑΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΡΙΟΣ Κυριακή, 30 Απρίλιος 2017 15:07 Comment Link

    Καί λοιπόν, τι θέλετε να μας πείτε, όποιος τέλος πάντων έγραψε το συγκεκριμένο άρθρο; Μήπως ότι χθές ο Απόλλων κέρδισε επειδή έπρεπε να κερδίσει, ή ότι ο ΟΦΗ έχασε, επειδή έπρεπε να χάσει; Όχι τίποτε άλλο, αλλά να ξέρουμε γιατί το γράψατε αυτό το άρθρο. Μήπως δεν την είδατε τη σφαγή, από την ανάποδη μάλιστα; [σφάξιμο με την ανάποδη του μαχαιριού]. Έτσι κερδίζει οποιαδήποτε ομάδα και καλά θα κάνουν οι ιθύνοντες, όποιοι κι άν τυχόν ενδεχομένως κρύβονται από πίσω, να μη σκεφθούν στο εξής να επαναλάβουν κάποιο τέτοιο σφάξιμο στη συνέχεια του πρωταθλήματος, γιατί δεδομένης της λήξης της σεζόν, όπου πολλά έχουν δαπανηθεί-επενδυθεί από κάποιους παράγοντες για την άνοδο της ομάδας των, εάν αυτό ό μη γένοιτο επαναληφθεί, μιας και "Το δις εξ αμαρτείν ούκ ανδρός σοφού" έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, τότε δεν θα υπάρξουν δικαιολογίες του τύπου δεν είδα καθαρά, ή κάτι τέτοιες μετά συγχωρήσεως μπούρδες, γιατί το λύκο όταν τον βλέπεις μπροστά σου, ασφαλώς δεν ψάχνεις το ντορό του-ίχνη του.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep