Ήττα, αυτός ο άγνωστος...

Πολύ κοντά σε ένα σπουδαίο επίτευγμα βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης

Το πέναλτι – γκολ του Σιατραβάνη, πέντε λεπτά πριν από το φινάλε της αναμέτρησης του «Γεντί Κουλέ», απέναντι στον ΟΦΗ (1-1), γλίτωσε τον Απόλλων Σμύρνης από την ήττα, την πρώτη του στο φετινό πρωτάθλημα. Αν μάλιστα, η «Ελαφρά Ταξιαρχία», δεν πέσει θύμα της… έκπληξης της χρονιάς, την Κυριακή (07/05), υποδεχόμενη τον εκ των ουραγών Πανελευσινιακό, τότε θα φτάσει σε ένα σπουδαίο επίτευγμα, καθώς θα έχει συμπληρώσει ένα ολόκληρο ημερολογιακό έτος αήττητη!

Συγκεκριμένα, η τελευταία ήττα του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα, ήρθε στις 9 Μαΐου 2016, όταν και για την 31η αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος της Football League, ηττήθηκε από την Κέρκυρα με 2-0. Ένα χρόνο (παρά κάτι ημέρες) μετά, οι «κυανόλευκοι» έχουν ξεχάσει τι πάει να πει ήττα, μετρώντας 24 νίκες και επτά ισοπαλίες στα επόμενα 31 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Μάλιστα, αν δούμε συνολικά τα παιχνίδια του Απόλλωνα, σε όλες τις διοργανώσεις, τότε από εκείνο το 2-0 της Κέρκυρας μέχρι σήμερα, έχει υποστεί μόλις δύο επίσημες ήττες και αυτές για τον θεσμό του κυπέλλου, από ομάδες της Super League. Η πρώτη στις 30 Νοεμβρίου, με 3-0 από τον Ηρακλή στο Καυταντζογλειο Στάδιο και η δεύτερη στις 15 Δεκεμβρίου, με 3-4 από τον Παναθηναϊκό, στην Ριζούπολη.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 01 Μάιος 2017 16:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep