Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κόλα και επίσημα

Ο Χριστόφορος Κόλα ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Χριστόφορος Κόλα ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Χριστόφορος Κόλα αναλαμβάνει και επίσημα την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι εξελίξεις είναι εντελώς άμεσες στην Ριζούπολη και μετά την δήλωση παραμονής του Σταμάτη Βελλή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ήταν η αρχή για τις γρήγορες κινήσεις.

Αμέσως κλείστηκε η συμφωνία με τον Χριστόφορο Κόλα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, ενώ δίπλα του θα είναι ο Παύλος Μυροφορίδης που τις προηγούμενες ημέρες ήταν σε συνεννόηση με τον μεγαλομέτοχο του Απόλλωνα ώστε να γίνεται παράλληλα η οργάνωση της ομάδας και να μην μείνει πίσω σε αγωνιστικά θέματα.

Πλέον το δίδυμο στο τεχνικό επιτελείο είναι ο Χριτσόφορος Κόλα και ο Παύλος Μυροφορίδης, ενώ ο Στέλιος Μπίσμπας θα αναλάβει τη θέση του γυμναστή.

Ο Χριστόφορος Κόλα ξεκίνησε την πορεία του ως προπονητής από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και ήταν προπονητής της ομάδας Νέων, ενώ την τελευταία σεζόν ήταν στην Δόξα Δράμας ως βοηθός του Μάκη Κατσαβάκη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Παύλου Μυροφορίδη στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή και του κ. Χριστόφορου Κόλα στη θέση του Προπονητή της ομάδας μας. Τη θέση του Γυμναστή αναλαμβάνει ο κ. Στέλιος Μπίσμπας. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep