Αήττητος και με Ατρόμητο

Πέμπτη φιλική νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου με γκολ των Παυλίδη, Μαρκόφσκι.

Σε καλό βαθμό ετοιμότητας εν όψει πρωταθλήματος έδειξε ότι βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης. Η Ελαφρά Ταξιαρχία διεύρυνε το αήττητο σερί της στα φιλικά προετοιμασίας και επικράτησε την Πέμπτη (05/09) στη Ριζούπολη του Ατρόμητου με 2-1. Η ομάδα του Περιστερίου παρατάχθηκε με αρκετούς αναπληρωματικούς και οι γηπεδούχοι χάρη στην καλή απόδοση του πρώτου ημιχρόνου σημείωσαν δύο γκολ.

Ο Παυλίδης στο 23' άνοιξε το σκορ και στο 41' ο Μαρκόφσκι με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο ξεκίνημα του αγώνα ο Ζησόπουλος είχε δοκάρι. Καλύτερα μπήκε στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος και εν τέλει μείωσε σε 2-1 με γκολ του Βέλλιου στο 55'.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης (70’ Γκίνο), Χουχούμης (70’ Βιτλής), Λαρέα (70’ Κύργιας), Ζησόπουλος (70’ Βαφέας), Μπλάζιτς (70’ Αγρόδημος), Παρτάλης (63’ Λαγός), Παυλίδης (70’ Βάρκας), Μπεντινέλι (70’ Ιριτιέρ), Μπαστιάνος (63’ Καραγκούνης), Μαρκόφσκι (70’ Βουό).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (Γιάννης Αναστασίου): Θεοδωράκης, Μουφτάου, Χαρίσης (46’ Τριμμάτης), Ταλόσα, Καχίλα (73’ Αθανασίου), Ανδρούτσος, Στρούγγης, Ενσικουλού (46’ Ρόσα), Γαρουφαλιάς (79’ Ξενοπαναγός), Γιακουμάκης, Βέλλιος.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep