Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στα σαλόνια και με τη βούλα

Να φύγει η χρονιά και να μην ξανάρθει, λένε στον ΟΦΗ για τη φετινή. Ο σκοπός της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα επετεύχθη μετά κόπων και βασάνων, καθώς η διαδικασία των πλέι-οφ ολοκληρώθηκε τελικά την 1 Αυγούστου!

 

Οι Κρητικοί έδωσαν το τελευταίο τους παιχνίδι στη football league και επικράτησαν 2-1 του Διαγόρα σε ένα ματς παντελώς αδιάφορο στη Νέα Σμύρνη. Η υποχρέωση βγήκε και από εδώ και πέρα οι μελανόλευκοι σχεδιάζουν την ομάδα για την συμμετοχή τους στη μεγάλη κατηγορία. Η αναμέτρηση πάντωςμ διεξήχθη υπό την παρουσία ελάχιστων ανθρώπων, καθώς  κόσμος του ΟΦΗ δεν ταξίδεψε στην Αθήνα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 58 με τον Παπουλή και διπλασίασε τα τέρματα του στο 72 με τον Ρούσεφ. Οι Ροδίτες στο 77 μείωσαν σε 2-1 με σουτ του Χατζηκοσμά.

Διαγόρας: Τύρελης (77' Μανώλαγκας), Πεταυράκης, Αυγενικού, Μπαούρης, Φράγκος (82' Χατζημανώλης), Χατζηκοσμάς, Χατζηπέτρος, Μαριεττάκης, Μαλλιάκας, Καρπαθάκης, Πουλόπουλος (85' Καραγιάννης).

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Κάλαϊτζιτς (78' Ρόβας), Ζαχαράκης, Ρούσεφ (85' Καμπάνταης), Γεωργίου, Παπουλής, Ουκάρ, Κατσικογιάννης, Τάντιτς (73' Βερόν).

Last modified onΤρίτη, 02 Αύγουστος 2011 00:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep