Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Αυλαία με το κεφάλι ψηλά

Σοβαρότητα ζήτησε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας από τους παίκτες της Δόξας στο τελευταίο τους παιχνίδι στη χρονιά.

Με την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ πέφτει η αυλαία της σεζόν για τη Δόξα Δράμας. Οι «μαυραετοί» προσπάθησαν να καταλάβουν μια θέση στην επτάδα, αλλά αποδείχτηκε στην πράξη ότι ο στόχος αυτός ήταν άπιαστος. Οπότε το ματς με τους «βυσσινί» είναι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και με τους Δραμινούς να παρατάσσονται με πολλές απουσίες.
Ο τεχνικός Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ντος Σάντος, Πουλάκο, Στεργιανό και Περπερίδη, άφησε εκτός τον Ξενοδόχοφ για να ξεκουραστεί, ενώ ως γνωστόν ο Σοϊλέδης έχει αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Κάπελ επιστρέφει από τιμωρία και αυτό θα είναι το τελευταίο του ματς με τη φανέλα της Δόξας.
Μπαλής και Καμινιώτης είναι στρατευμένοι, ωστόσο εξασφάλισαν άδεια και θα είναι στη διάθεση του Κορίνθιου προπονητή, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του σοβαρότητα, για να κλείσουν τη χρονιά με το κεφάλι ψηλά.
Η αποστολή: Δαύκος Μένκα, Μκρτσιαν, Ταραλίδης, Μιλένκοβιτς, Μπουτζίκος, Κοντέων, Μπαλής, Καμινιώτης, Ιντζόγλου, Ρούσεφ, Στόικος, Κανετίδης, Αμανατίδης, Κάπελ, Κάσσος, Χιντατσέλι Μουδούρογλου και Τότο.

Last modified onΤρίτη, 21 Μάιος 2013 21:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep