Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με Χιντατσέλι η Δόξα!

Η Δόξα Δράμας νίκησε 1-0 τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Νιγρίτας.

Νίκη... ψυχολογίας ήταν αυτή που πέτυχε το Σάββατο (07/09) η Δόξας Δράμας στη Νιγρίτα απέναντι στον Πανσερραϊκό. Οι Δραμινοί εμφάνισαν αδυναμίες και έδειξαν ότι πρέπει να ενισχυθούν πάση θυσία σε μεσοεπιθετική και επιθετική γραμμή, όμως επικράτησαν χάρη σε γκολ του Χιντατσέλι στο δεύτερο ημίχρονο (62').

Ο 19χρονος πήρε το ριμπάουντ ύστερα από την απόκρουση του Μπίμπη στο σουτ του Ντιαμπί και σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Ο Χιντατσέλι θα μπορούσε να κάνει δύο τα τέρματά του, αλλά στο 81' ο γκολκίπερ των «λιονταριών» απομάκρυνε το σουτ του. Νέο πρόσωπο για τους «μαυραετούς» ο Θεοδωρέλης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Σ. Αναστασιάδης): Τοπαλίδης, Γαλακτερός, Τσαούσης, Κατσαβάκης (35’ Γκάγκας), Κασμερίδης, Δαγκούλης, Σ. Τσιμίκας, Γιαννόπουλος, Ασλανίδης, Μπονέρης, Κούτλας. Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Μπίμπης, Σ. Γεωργιάδης, Σιδηρόπουλος, Κράββαρης, Ρούμπος, Καψάλης, Ντα Σίλβα (υπό δοκιμή Πορτογάλος)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κ. Βασιλακάκης): Δαύκος, Στεργιανός, Μπουτζίκος, Μιλένκοβιτς, Αμανατίδης, Θεοδωρέλης, Στόϊκος (59’ Μπέκα), Μουδούρογλου, Διαμαντόπουλος, Ρούτσης, Κάσσος. Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Κίκοφ, Κανετίδης, Μένκα, Κυριακίδης, Περσίδης, Τουνγκερίδης, Χατζηλιάδης, Χιντασέλι, Ντιαμπί.

Last modified onΣάββατο, 07 Σεπτέμβριος 2013 21:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep