Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προπονήθηκαν... μόνοι τους!

Διαμαρτυρία των ποδοσφαιριστών της Δόξας Δράμας για τις οφειλές.

Το θέμα των οφειλομένων απασχολεί τους ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας, την ίδια στιγμή που δίνουν μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Την Τρίτη (25/02), λοιπόν, συγκεντρώθηκαν και αποφάσισαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας να προπονηθούν μοίνοι τους, προκειμένου έτσι να κάνουν γνωστή τη δυσαρέσκειά τους.

Προς το παρόν δεν φαίνεται ότι οι αντιδράσεις θα έχουν συνέχεια, αν και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Πολυχρόνης Βεζυρίδης εξοργίστηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «sportdrama.gr», με την απόφασή τους.

Η κίνηση αυτή των ποδοσφαιριστών προκάλεσε και την αντίδραση της διοίκησης, η οποία ενημέρωσε σχετικά:

«Παρά την ενημέρωση από τον γενικό αρχηγό της ΠΑΕ Δημήτρη Περσίδη, πριν από την έναρξη της προπόνησης, ότι την Τετάρτη (26/2) θα πληρωθούν έναντι των οφειλομένων τους, οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας να προπονηθούν μόνοι τους. Ζήτησαν από τον προπονητή Τάσο Λευκόπουλο και τους συνεργάτες του Γιώργο Κουδούνη και Πολύχρόνη Βεζυρίδη να μην συμμετέχουν. Εκτός από τον Γιάννη Στεργιαννό που έχει ενχολήσεις στη μέση οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τεχνικής».

Last modified onΤετάρτη, 26 Φεβρουάριος 2014 01:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep