Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θα μείνουν στην ιστορία

Η Δόξα Δράμας θα κριθεί αυτή την εβδομάδα αν θα καταφέρει να προλάβει τη συμμετοχή της στην Football League, ή θα συμμετάσχει στην Γ' Εθνική. Η Δόξα Δράμας θα κριθεί αυτή την εβδομάδα αν θα καταφέρει να προλάβει τη συμμετοχή της στην Football League, ή θα συμμετάσχει στην Γ' Εθνική.

Μήνυμα από την Δόξα Δράμας, μέσω της επίσημης σελίδας στο facebook για τις κινήσεις της επόμενης ημέρας και πως με αυτές οι πρωταγωνιστές θα μείνουν στην ιστορία με θετικό, ή αρνητικό τρόπο.

Με "σχεδόν" επίσημη τοποθέτηση από την επίσημη σελίδα της Δόξα Δράμας στο facebook κρίνεται κάτι παραπάνω από κομβική η εβδομάδα που αρχίζει και φυσικά θα έχει την δική της σημασία για το μέλλον της ομάδας και το πρωτάθλημα που τελικά θα αγωνιστεί. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Από αύριο Δευτέρα 28/7 , ίσως είναι η πιο σημαντική εβδομάδα εξελίξεων γα την ομάδα μας της τελευταίας 20ετίας. Πολλά θα κριθούν και πολλά θα εξαρτηθούν από πρόσωπα "κλειδιά" , για την ιστορία της ΔΟΞΑΣ . Ασχέτως το τι ακούγεται στην αγορά οι διεργασίες και οι επαφές καλά κρατούν . Κάποιοι θα γράψουν ιστορία και κάποιοι θα κριθούν από την ιστορία . Ελπίζουμε και ευχόμαστε όλα να κυλήσουν καλά και να τελειώσουν καλύτερα γιατί η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και ο λαός της ΚΑΙ μπορούν ΚΑΙ θέλουν.
" ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ .... ΜΑΥΡΑΕΤΕ...."

Last modified onΚυριακή, 27 Ιούλιος 2014 17:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep