Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν μπορούμε να περπατήσουμε»

Απόλυτα ειλικρινής ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Δόξας Δράμας, Νίκος Τσιμπλίδης.

 

Ο σκόρερ δύο τερμάτων και παίκτης που με το γκολ του στο 91’ του αγώνα ανάμεσα σε Δόξα Δράμας και ΟΦΗ στέρησε από τους Κρητικούς το τρίποντο, παραδέχθηκε ότι οι παίκτες της ομάδας του δεν μπορούν να περπατήσουν από την κούραση!

 

«Η φάση του γκολ που έκρινε τον αγώνα, έγινε πολύ γρήγορα. Δεν είχα άλλη επιλογή. Προσπάθησα να βρω εστία και έκανα το σουτ. Παίξαμε μόνο με την ψυχή μας, ήμασταν απροπόνητοι, χωρίς προετοιμασία, αλλά και χωρίς συμβόλαια. Παίζουμε για τους εαυτούς μας, την πόλη μας, τους φίλους και την ιστορία της ομάδας. Δεν ξέρω τι μπορούμε να πούμε για τα επόμενα παιχνίδια. Δεν μπορούμε σχεδόν να περπατήσουμε και δεν ξέρω τι θα κάνουμε. Ο ΟΦΗ είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο, αν και είναι και αυτοί καταπονημένοι. Είναι έμπειρη ομάδα, αλλά έχει και αυτός προβλήματα όπως όλοι μας».

 

 

Ο γκολκίπερ της Δόξας, Λευτέρης Τοπαλίδης είπε: «Δεν χρειάζεται να πω τίποτα για το παιχνίδι. Αυτό που πετύχαμε δεν πληρώνεται με τίποτα. Τα μπράβο και τα συγχαρητήρια είναι λίγα. Δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να βγάλουμε και άλλο 90λεπτο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, όμως το κάνουμε για εμάς, τον κόσμο την πόλη και την ιστορία της ομάδας».

 

Για τη συνέχεια της Δόξας στα play off, ο Τοπαλίδης συμπλήρωσε: «Από τη Δευτέρα μαζεύουμε δυνάμεις και θα δούμε τι θα γίνει στα επόμενα ματς. Περιμένουμε ενίσχυση από άλλα παιδιά που ίσως έρθουν να βοηθήσουν. Εμείς όσοι και να είμαστε, όταν μπαίνουμε γήπεδο θα δίνουμε την ψυχή μας».

 

 

 

Last modified onΔευτέρα, 25 Ιούλιος 2011 02:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep