«Κοιτάζουν» και το μέλλον...

Ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Άγγελος Διγκόζης Ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Άγγελος Διγκόζης

Ο Άγγελος Διγκόζης έχει στραμμένο το βλέμμα του και στην ομάδα Κ- 19 του συλλόγου, με στόχο την ανάδειξη παικτών από τα «σπλάχνα» της Δόξας Δράμας. 

[googlead][/googlead]

Στην Δόξα Δράμας κοιτάζουν το παρόν και τον μεγάλο στόχο που είναι άνοδος στην Super League με την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, ωστόσο δεν κλείνουν τα μάτια στο... μέλλον. Με μπροστάρη τον Άγγελο Διγκόζη, ο οποίος παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των παιδιών της ομάδας Κ-19 που ετοιμάζεται και αυτή να πέσει στην «μάχη» του πρωταθλήματος. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη κάποια παιδιά έχουν ξεχωρίσει και κατά την διάρκεια της σεζόν θα μετέχουν στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας. Μάλιστα το ένα απο αυτά είναι ο γιος του τεχνικού των «μαυραετών», Νίκος ενώ ο άλλος είναι ο Στέργιος Παρασκευάς. Οι δυο τους είχαν πάρει μέρος στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας και έχουν παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, ενώ ήταν οι πρωταγωνιστές στην τελευταία φιλική νίκη της ομάδας Νέων του συλλόγου κόντρα στην ΑΕΚ Καβάλας, σημειώνοντας από ένα γκολ στο τελικό 2-0 υπερ της ομάδας τους.

Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είναι μόνο οι Διγκόζης και Παρασκευάς, που θα πάρουν «προαγωγή» μιας και στόχος του τεχνικού επιτελείου των Δραμινών είναι να αναδειχτούν ποδοσφαιριστές από την τμήματα υποδομής του συλλόγου.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017 16:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep