«Δεχθήκαμε ανεξήγητο γκολ»

Ο Νίκος Κωστένογλου τόνισε πως η Δόξα Δράμας θα πρέπει να συνέλθει σύντομα από αυτή την ήττα. Ο Νίκος Κωστένογλου τόνισε πως η Δόξα Δράμας θα πρέπει να συνέλθει σύντομα από αυτή την ήττα.

Ο Νίκος Κωστένογλου τόνισε πως η Δόξα Δράμας θα πρέπει να διαχειριστεί πολύ γρήγορα την ήττα από τον Παναιγιάλειο.

Η ισοπαλία θα ήταν σύμφωνα με τον τεχνικό της Δόξας Δράμας το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο, όπου η ομάδα του δέχθηκε τέρμα στην μοναδική φάση που έκαναν οι γηπεδούχοι. Οι δηλώσεις του Νίκου Κωστένογλου στην συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση Παναιγιάλειος – Δόξα Δράμας 1-0:

«Ηττηθήκαμε από μια ομάδα που δίνει τον αγώνα της για την σωτηρία. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία αφού ο αντίπαλος δεν μας δημιούργησε καμία φάση σε όλη της διάρκεια του παιχνιδιού και σε ένα δύσκολο σημείο του παιχνιδιού δεχθήκαμε ένα ανεξήγητο γκολ. Από εκεί και μετά ρισκάραμε περισσότερο, χρησιμοποιήσαμε δύο σέντερ φορ και παρότι κάναμε περισσότερες ευκαιρίες δυστυχώς δεν ισοφαρίσαμε.

Από την πλευρά μου δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την εικόνα μας και θα έπρεπε εμείς να είμαστε οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού. Είναι ένα πολύ δύσκολο αποτέλεσμα που θα πρέπει να το διαχειριστούμε πολύ γρήγορα επειδή υπάρχει αναμέτρηση την Τετάρτη (25/4) με τον Απόλλωνα Πόντου στην έδρα μας»

Last modified onΚυριακή, 22 Απρίλιος 2018 23:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep