Εκλογές στον ΓΣ Δόξα Δράμας

Έναν ισχυρό Ερασιτέχνη θέλει η ΠΑΕ.

Στάσιμη παραμένει η κατάσταση στον προγραμματισμό της Δόξας Δράμας, ωστόσο την Τετάρτη έχουν προγραμματιστεί αρχαιρεσίες στον Ερασιτέχνη. Το βασικό σχήμα που θα διεκδικήσει την προεδρία του ΓΣ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την ΠΑΕ.

Ένας ισχυρός Ερασιτέχνης θα συμβάλει στην καλή πορεία της ΠΑΕ εκτιμούν οι Μαυραετοί. Όσον αφορά τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, στη Δόξα περιμένουν τις εξελίξεις με την ενδεχόμενη αναδιάρθρωση και τα πιθανά έσοδα για τις ομάδες της Football League. Πάντως προς το τέλος της εβδομάδας θα αρχίσουν να κάνουν τα πρώτα πλάνα για το νέο πρωτάθλημα.

Η πρόσκληση των μελών του ΓΣ Δόξας Δράμας για τις αρχαιρεσίες:

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. «ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ» με την υπ’ αριθ. 416/27-06 2018 απόφασή του συγκαλεί, σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό στις 11-07-2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του, στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δράμας, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης «αρχαιρεσίες του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ».

Η υποβολή και κατάθεση υποψηφιοτήτων μεμονωμένων ή σε συνδυασμό υποψηφίων γίνεται έως 48 ώρες πριν την καθορισμένη ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης και συγκεκριμένα έως την Δευτέρα 09 Ιουλίου 2018 και ώρα 16:00 στα γραφεία του συλλόγου (Γούναρη 3, Δράμα).

ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 11:00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14:00 (11 π.μ. - 2 μ.μ.).

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25210-37656.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep