«Ανεβαίνει η Δόξα Δράμας»

Πώς σχολίασε την εμφάνιση της Δόξας Δράμας απέναντι στον Αιγινιακό ο Στάικος Βεργέτης.

Ταχύτητα στο παιχνίδι της αρχίζει να αποκτά η Δόξα Δράμας όπως ανέφερε ο Στάικος Βεργέτης μετά τη φιλική νίκη (4-1) απέναντι στον Αιγινιακό. Ο τεχνικός των Μαυραετών ανέφερε:

«Σιγά σιγά ανεβαίνει η ομάδα, τα τρεξίματα και η ταχύτητα που θέλουμε να βάλουμε. Μέχρι τώρα είχαμε επικεντρωθεί σε άλλα στοιχεία, σε άλλους φυσικούς παράγοντες. Σιγά σιγά βάζουμε λίγο ταχύτητα. Δοκιμάσαμε και έναν εναλλακτικό σχηματισμό (3-5-2) που δεν είχαμε τον χρόνο να το κάνουμε νωρίτερα.

Υπάρχουν θετικά στοιχεία, υπάρχουν και θέματα προς βελτίωση. Τα κρατάμε, τα αξιολογούμε και τα δουλεύουμε. Η ομάδα έχει φτιάξει μία διαδρομή να φτιάξει τη φυσική κατάσταση. Αυτή μας έχει στοιχίσει σε τρεξίματα και ταχύτητα. Έχουμε παρουσιαστεί με βαριά πόδια στην πλειοψηφία των αγώνων, αλλά αυτό ήταν αναγκαίο κακό, προκειμένου να βελτιώσουμε τα τρεξίματα των ποδοσφαιριστών μας.

Είναι θετικό που αργεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά και για τον προγραμματισμό μας καλό θα ήταν να ξέρουμε τι γίνεται. Προσαρμοζόμαστε στις καταστάσεις αναγκαστικά».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΣάββατο, 29 Σεπτέμβριος 2018 11:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep