«Δεν θέλω φίρμες»

Η ομιλία του Γιάννη Μπύρου στη Δόξα Δράμας και η προαναγγελία ενίσχυσης.

Στις εγκαταστάσεις του γηπέδου της Δόξας Δράμας βρέθηκε τη Δευτέρα (31/12) ο Γιάννης Μπύρος και έστειλε μήνυμα στους ποδοσφαιριστές. Οι πρόσφατες αποχωρήσεις έδειξαν αντίδραση και εκτός από τις ευχές για καλή χρονιά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ σημείωσε: «Φίρμες δεν θέλω, αλλά παιδιά με όνειρα και φιλοδοξίες».

Μεταξύ άλλων ο Μπύρος είπε στους ποδοσφαιριστές:

«Όποιος δεν ματώνει τη φανέλα δεν θα είναι ευπρόσδεκτος. Φίρμες δεν θέλω στην ομάδα, αλλά παιδιά με όνειρα και φιλοδοξίες. Θα είμαι από τους πρώτους που θα επικροτήσω τυχόν μεγάλο άλμα στην καριέρα σας. Δεν έχω να κερδίσω τίποτα. Όλοι έχετε μονοετή συμβόλαια, με χρησιμοποιείτε, δεν σας χρησιμοποιώ».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ επανέλαβε ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, ενώ οι τελευταίοι υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για την καλύτερη δυνατή πορεία. Φυσικά, η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι σε εξέλιξη και άμεσα θα γίνουν μίνιμουμ τρεις προσθήκες.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε εργομετρικές ασκήσεις στο γήπεδο και η προετοιμασία για το ματς με τον Καραϊσκάκη Άρτας θα ξεκινήσει από την Τρίτη (01/01). Ατομικό ακολούθησαν οι Κρουθ, Κρητικός.

Last modified onΔευτέρα, 31 Δεκέμβριος 2018 15:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep