Δόξα με νέα πρόσωπα

Η Δόξα Δράμας υποδέχεται τον Καραϊσκάκη Άρτας χωρίς Κρητικό, Κρουθ και Αυγενικού.

Επεισοδιακή ήταν η διακοπή του πρωταθλήματος για τη Δόξα Δράμας. Οι εξελίξεις ραγδαίες έπειτα από την ήττα (2-0) από τον Αήττητο Σπάτων, οι Ριζογιάννης, Κουσκουνάς, Βιτλής αποχαιρέτησαν, οπότε το πρώτο παιχνίδι του 2019 θα βρει τους Μαυραετούς με νέα πρόσωπα στην αποστολή. Όχι, φυσικά, λόγω μεταγραφών, αλλά εξαιτίας των αποδεσμεύσεων.

Η προγραμματισμένη για την Κυριακή (06/01, 15:00) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη θα διεξαχθεί καιρού επιτρέποντος, ενώ ο Στάικος Βεργέτης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κρουθ, Κρητικό και τον νεοαποκτηθέντα Αυγενικού του οποίου το δελτίο δεν εκδόθηκε. Φυσικά, εκτός βρίσκεται και ο Πίτκας που αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του.

Στόχος της Δόξας Δράμας να δείξει καλό πρόσωπο και να επιστρέψει στις επιτυχίες έπειτα από το ντροπιαστικό φινάλε που έδωσε στο 2018.

Η αποστολή: Μένκα, Ηλιάδης, Ρουγκάλας, Καψάλης, Ανδρέου, Σιώπης, Ρεβυθόπουλος, Πεταυράκης, Μακρής, Παρασκευάς, Πατράλης, Νατσιόπουλος, Μπαϊκαρά, Σουμά, Σαμπανίδης, Πέρεθ, Παπαγεωργίου, Μάρτινς.

Last modified onΣάββατο, 05 Ιανουάριος 2019 17:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep