«Δέσαμε σαν ομάδα»

Ο Τάσος Κρητικός τόνισε πως η Δόξα Δράμας θέλει να μη χάνει βαθμούς στην έδρα της.

Η Δόξα Δράμας καθυστέρησε κάπως, αλλά βρήκε τη χημεία της και τώρα θέλει να έχει το απόλυτο στην έδρα της και να προσπαθεί για το καλύτερο μακριά από αυτή.

Αυτό ξεκαθάρισε ο Τάσος Κρητικός με δηλώσεις του στη «Μetrosport», με τον 24χρονο μέσο να είναι αυτός που πέτυχε το γκολ της νίκης στο παιχνίδι με τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Ο Κρητικός κάνει εξαιρετική σεζόν, καθώς σε 11 παιχνίδια μετρά 4 γκολ και μια ασίστ.

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε φάσεις. Ίσως ήμασταν και τυχεροί, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι, γιατί καταφέραμε και κατακτήσαμε τη νίκη, την οποία θέλαμε πολύ. Μείναμε πίσω, ωστόσο κρατήσαμε το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε. Θέλουμε να είμαστε καλοί στην έδρα μας. Δεν θέλουμε να χάνουμε βαθμούς και να έχουμε απώλειες», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Στόχος είναι να είμαστε οικογένεια. Θέλουμε να κερδίζουμε στην έδρα μας και έξω ότι μπορούμε να πάρουμε περισσότερο».

Για την αμυντική λειτουργία της Δόξας, ανέφερε: «Έχουμε βελτιωθεί στην άμυνα, έχουμε δέσει, μας βγαίνει στο γήπεδο. Πολλά παιδιά είχαν καλή εικόνα. Δεν ήμουν εγώ. Το θέμα είναι ότι τα γκολ φέρνουν βαθμούς. Όποιος και να το έβαζε, σημασία έχουν οι νίκες για την ομάδα».

Τέλος, για το γκολ που πέτυχε, ο Κρητικός είπε: «Ήταν προϊόν αντεπίθεσης και καλής συνεργασίας. Ήταν καλό transition, που μας έδωσε τη δυνατότητα να σκοράρουμε».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep