Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κόπηκαν» οι υπό δοκιμή στη Δόξα

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, τεχνικός της Δόξας Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, τεχνικός της Δόξας

Χωρίς τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές συνεχίζεται η προετοιμασία της Δόξας καθώς ο Απόστολος Χαραλαμπίδης αποφάσισε να τους κόψει.

Ο λόγος για τον 23χρονο δεξιό χαφ Θανάση Στόικο, τον 22χρονο σέντερ φορ Φάμπιο Μορέιρα ο οποίος κατάγεται από το Πράσινο Ακρωτήρι, τον 22χρονο διεθνή αριστερός χαφ από την Μπουρκίνα Φάσο Ουαταράι Γιουσούφ και τον 21χρονο Ρουμάνο αριστερό μπακ- χαφ Παντίου Ραζβάν.


Οι Μορέιρα και Ουαταράι έδωσαν κανονικά το παρών στη Νέα Κρώμνη, αλλά έτρεξαν μόνοι τους, ενώ οι άλλοι δύο δεν εμφανίστηκαν καν... Σε ό,τι αφορά την άφιξη του Λεάντρο οι Δραμινοί θα πρέπει να κάνουν λίγο υπομονή καθώς ο Βραζιλιάνος δεν επιβεβαίωσε την αισιοδοξία τους ότι θα βρίσκεται στην πόλη και μέσα στην ημέρα. Τέλος, για τις υποθέσεις των Σιάκκα και Ρούτση πολλά θα εξαρτηθούν από την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται του χρόνου η Δόξα, θέμα το οποίο πλέον περνά σε πρώτο πλάνο για τους «Μαυραετούς», οι οποίοι έχουν την μεγάλη ευκαιρία έστω και από το παράθυρο να επιστρέψουν στα σαλόνια της Superleague.

 

Last modified onΠέμπτη, 25 Αύγουστος 2011 14:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep