«Να ξαναγίνουμε οικογένεια»

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΙ αντέδρασε στην πρόσφατη ανακοίνωση των οργανωμένων.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΙ κάλεσαν προ ημερών τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Θανάση Χηνόπουλο να παραδώσει τις μετοχές και ν' αποχωρήσει. Αντίδραση δεν υπήρξε παρά μόνο το Σάββατο (20/08) από τον Ερασιτέχνη. Σε ανακοίνωσή του ανέφερε:

«Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΙ όπως και όλος ο κόσμος του ΟΦΙ θέλει τον ΟΦΙ πάντα ψηλά. Θέλει την ΠΑΕ ΟΦΙ να συνεχίζει να διαφημίζει την Ιεράπετρα με την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής, κάτι που λαχταρούσαμε τόσα χρόνια. Ο Ερασιτέχνης ΟΦΙ διαχρονικά στηρίζει όλους τους προέδρους του ΟΦΙ. Φυσικά στηρίζει και τον κ. Χηνόπουλο αλλά και τους ανθρώπους που είναι λιγότερο ή περισσότερο κοντά στο Δ.Σ. της ΠΑΕ σε αυτήν την συγκυρία, γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι χωρίς τις προσπάθειες αυτών των ανθρώπων τα τελευταία πολλά χρόνια, ο ΟΦΙ θα ζούσε πάντα πέτρινα χρόνια.

Σαν Ερασιτέχνης ΟΦΙ θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε την ΠΑΕ αλλά θα θέλαμε και εμείς προκειμένου να γίνει αυτό, να υπάρχει ένα καθαρό οικονομικό τοπίο. Φυσικά αν ο ΟΦΙ χωρίς Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο, Ερασιτέχνη κλπ μπορεί να υπάρξει, σίγουρα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τον κόσμο του. Σαν Ερασιτέχνης κάνουμε έκκληση προς όλους να επικρατήσει ψυχραιμία και διάθεση συνεννόησης για αν ο ΟΦΙ, αν όλοι μας δηλαδή, δεν ξαναγίνουμε οικογένεια, η αγαπημένη μας ομάδα δεν έχει μέλλον».

Last modified onΣάββατο, 20 Αύγουστος 2022 20:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep