Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εξασφάλισε προθεσμία ο Ηρακλής

Ο κ. Καϊμακάμης Ο κ. Καϊμακάμης

Ούτε την Τρίτη έγινε γνωστό σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται ο Ηρακλής!

 

Οι κυανόλευκοι εξασφάλισαν από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για την κατάθεση υπομνημάτων, σχετικά με την υπόθεση πλαστογραφίας, που κατηγορείται ο Γηραίος.

 

Τον Ηρακλή εκπροσώπησαν οι νομικοί κ. Καϊμακάμης, κ. Γρηγορίου και κ. Λύτρας, οι οποίοι αρχικά ζήτησαν αναβολή της υπόθεσης, κάτι που δεν έγινε δεκτό. Εν συνεχεία ζήτησαν να μην παρίσταται στην αίθουσα η πλευρά του Αστέρα Τρίπολης, αίτημα το οποίο επίσης απορρίφθηκε.

 

«Στη δίκη του Διαιτητικού ο νομικός της ΕΠΟ (σ.σ. Κουρίδης) είπε στο Τακτικό ότι σας αναβαθμίσαμε. Ο κ. Τάκης ενήργησε παρά το Νόμο. Ο Ηρακλής καταδικάστηκε για έναν μόνο αγώνα. Τα άλλα είχαν παραγραφεί. Εάν υπήρχε σε αυτόν τον αγώνα γνώση των πράξεων του κ. Τάκη δεν θα έβαζε τους παίκτες και ούτε γάτα ούτε ζημιά», υποστήριξε ο κ. Καϊμακάμης.

 

Ο κ. Λύτρας επισήμανε: «Αμφισβητήθηκε η αρμοδιότητα του Τακτικού Διαιτητικού το οποίο υπάρχει γιατί προβλέπεται από το καταστατικό της ΕΠΟ. Από αυτό, λοιπόν, προκύπτει ότι το Διαιτητικό είναι Πειθαρχικό Όργανο. Αυτό έχει το δικαίωμα να εξετάζει εάν εφαρμόζονται σωστά οι κανόνες της ΕΠΟ; Αυτή ακριβώς είναι η αρμοδιότητα του. Εάν οδηγηθούμε στην αλληλοαναίρεση αποφάσεων τότε είναι σαν να αμφισβητούμε την υποχρέωση να τηρούνται οι αποφάσεις»!

Last modified onΤρίτη, 30 Αύγουστος 2011 21:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep