Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ακόμα να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό»

Στον Ηρακλή δεν έχουν καταφέρει να αφήσουν πίσω την ήττα από την Προοδευτική που του κόστισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του θεσμού.

Αυτό επισήμανε ο Πασχάλης Βουτσιάς, ο ποδοσφαιριστής του Γηραιού, που φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικού Metropolis». «Δεν έχουμε ξεπεράσει τον αποκλεισμό από το κύπελλο αλλά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον, δε μπορούμε να μείνουμε πίσω» σχολίασε αρχικά και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών: «Όλα τα παιδιά είμαστε ετοιμοπόλεμοι, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Μείνανε λίγα 24ωρα, είμαστε συγκεντρωμένοι και θέλουμε τους 3 βαθμούς. Έχουμε μια εικόνα από τον αντίπαλο, από ότι γνωρίζω έχουν καινούργιο προπονητή και θα έρθουνε με άλλη ψυχολογία. Εμάς μας ενδιαφέρει η νίκη και να παμε μπροστά στο πρωτάθλημα. Θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία κάνοντας το 2 στα 2 να ανέβει η ψυχολογία μας».
Για τη προσαρμογή του στον Ηρακλή τόνισε: «Δεν ήταν δύσκολο να εγκλιματιστώ, αισθάνομαι πολύ καλά. Όλα λειτουργούν καλά, πιστεύουμε στην άνοδο. Πρέπει να ανέβει η ομάδα στην Α εθνική. Αν δε το πιστεύαμε δε θα ήμασταν στον Ηρακλή. Με τη βοήθεια του κόσμου και τη θέληση που έχουμε όλοι, η ομάδα θα τα καταφέρει».

Last modified onΠαρασκευή, 02 Νοέμβριος 2012 16:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep