Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έξαλλος ο Πηλαδάκης

«Θα κινηθούμε κατά της ΕΠΟ»

 

 

 

Στα ευρωπαϊκά πολιτικά δικαστήρια θα στραφεί η Λάρισα κατά της ΕΠΟ, σύμφωνα με τον Κώστα Πηλαδάκη. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ με δηλώσεις του στον {Sentra 103,3} υποστήριξε ότι προτίθεται να κάνει προσφυγή κατά της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας σε περίπτωση που έχει έννομο συμφέρον, έκανε λόγο για μη τήρηση της νομιμότητας και επεσήμανε πως έχει στείλει επιστολή στον Βαγγέλη Μαρινάκη για να μην επικυρωθεί η βαθμολογία.

«Η Λάρισα είναι σε δύσκολη θέση, καθώς ο προγραμματισμός της γίνεται με μια διαδικασία κάπου στη μέση, μεταξύ Superleague και Football League…», είπε αρχικά το αφεντικό των βυσσινί και συνέχισε: «Μ’ αυτά που ακούω και βλέπω εξοργίζομαι. Όποιος βγάζει μηχανές στο δρόμο και φωνάζει δικαιώνεται. Πως γίνεται ομάδα της Superleague να μην συμμετέχει στο πρωτάθλημα και να ανεβαίνει άλλη ομάδα που δεν έχει πάρει άδεια; Δεν έχω πρόβλημα με Ηρακλή, ΟΦΗ είναι συμπαθείς ομάδες. Αλλά δεν ισχύει η νομιμότητα. Έχω βάλει τους νομικούς εκπροσώπους να το ψάξουν για να προσφύγω στα ευρωπαϊκά δικαστήρια αν έχω έννομο συμφέρον. Θα κινηθούμε κατά της ΕΠΟ. Έχω στείλει επιστολή στον Μαρινάκη για την επικύρωση της βαθμολογίας. Θέλουμε να την μπλοκάρουμε. Αν υπάρχει θέμα κάποιος πρέπει να τιμωρηθεί. Μέχρι τώρα τον ΚΑΠ τον σεβόμασταν όλοι μέχρι που ομάδα πήγε στα πολιτικά δικαστήρια».

Όσον αφορά τα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα με την υπόθεση των «στημένων» αγώνων, ο Πηλαδάκης ήταν ξεκάθαρος: «Επειδή διανύουμε μια εποχή, ή θα γίνει κάθαρση ή κουκούλωμα. Βλέπουμε σε άλλες χώρες ότι το μαχαίρι μπαίνει στο κόκαλο. Αν η πολιτεία έχει διάθεση να το πάει μέχρι το τέλος μπορεί να βρει λύση. Δεν θέλω να μπουν φυλακή ακόμα κι άνθρωποι που είχα προσωπική κόντρα. Έχουν οικογένειες, παιδιά. Με ενδιαφέρει να τηρηθούν οι νόμοι. Να δικαιωθεί η ομάδα μου, που τηρούσε ευλαβικά το νόμο τόσα χρόνια. Ακούγονται πάρα πολλά, ότι μπαίνουν και οι πολιτικοί στη μέση. Θα πρέπει να αποφασίσουμε αν υπάρχει αυτοδιοίκητο ή δεν υπάρχει. Έχω εξοργιστεί με εμένα. Ένας επιχειρηματίας του δικού μου βεληνεκούς επενδύει και βλέπει ότι δεν επιβιώνει και οι υπόλοιποι επιβιώνουν, τι να πω;».

Last modified onΔευτέρα, 03 Οκτώβριος 2011 19:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep