Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αδικαιολόγητος ο Μπανγκουρά

Ο μεσοεπιθετικός του Ηρακλή, Ιμπραχίμα Μπανγκουρά δεν επέστρεψε στην ώρα του και το μέλλον του είναι αβέβαιο.

Η άδεια που είχαν πάρει οι Ιμπραχίμα Μπανγκουρά, Ζουλιέν Φερνάντεζ από την τεχνική ηγεσία του «Γηραιού» έληξε το Σάββατο (29/12), αλλά μόνο ο δεύτερος ήταν παρών στη Μίκρα. Όπως λέγεται από την πλευρά του παίκτη, ο ίδιος αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη βίζα του και παραμένει στο Βέλγιο, όμως οι «κυανόλευκοι» δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για τη στάση του Αφρικανού.Έτσι, δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν εξελίξεις, καθώς εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι ο Μπανγκουρά βρίσκεται στη λίστα με τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Στασιμότητα, εξάλλου, υπήρξε σε ό,τι αφορά στις αποδεσμεύσεις. Οι Βουτσιάς, Κωνσταντινίδης προπονήθηκαν μόνοι τους στη Μίκρα, ενώ ο Λιαπάκης εξασφάλισε άδεια. Αντίθετα, προτάθηκε στον Ηρακλή ο αμυντικός, Χρήστος Μελίσσης που έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό, αλλά το ενδεχόμενο απόκτησής του δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Επίσκεψη στο Ιπποκράτειο

ira
Χαρά στα παιδιά μοίρασαν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή και επισκέφτηκαν την παιδοχειρουργική κλινική του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Μοίρασαν δώρα στα παιδιά και στους γονείς, καθώς και γλυκά, στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών κινήσεων που γίνονται αυτές τις ημέρες.

Last modified onΣάββατο, 29 Δεκέμβριος 2012 15:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep