Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Από τη γκρίνια στον... καλπασμό

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Η ΑΕΛ συνεχίζει να προσθέτει βαθμούς στη συγκομιδή της και απέχει μόλις έναν βαθμό από την τριάδα που εξασφαλίζει απευθείας το εισιτήριο για τον προβιβασμό.

Η εκτός έδρας νίκη της ΑΕΛ στο Ελ Πάσο, σε βάρος της Καλλιθέας, έφερε την ομάδα στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και, όπως είναι λογικό, η γκρίνια στην αρχή της σεζόν έχει δώσει τη θέση της στην αισσιοδοξία. Η χθεσινή ήταν η τέταρτη επικράτηση των «βυσσινί» σε πέντε παιχνίδια και πλέον η ομάδα δείχνει ότι είναι στο σωστό δρόμο. Βέβαια ο προπονητής Τίμος Καβακάς έχει λόγο να προβληματίζεται για τη συνέχεια, μια και Λιαπάκης, Καρακώστας και Ραπτάκης δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών. Ως εκ τούτου θα πρέπει να βρει λύσεις στα μετόπισθεν ο Έλληνας κόουτς.

 

Ανακοίνωσε Κρητικό η ΑΕΛ

Ένας ακόμα... Κρητικός στο ρόστερ της ΑΕΛ. Μετά τον Στέλιο Κρητικό, οι «βυσσινί» προώθησαν στην πρώτη ομάδα τον Τάσο Κρητικό. «Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την προώθηση του Τάσου Κρητικού στο δυναμικό της πρώτης ομάδας. Ο 18χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας. Ο Κρητικός είναι γεννημένος στις 25 Ιανουαρίου 1995 και στην ΑΕΛ εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2010. Έκτοτε αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας Νέων της οποίας, μάλιστα, είναι ο πρώτος σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα με 7 γκολ σε 12 αγώνες» αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.

Μετά από την υπογραφή του επαγγελματικού του συμβολαίου ο Τάσος Κρητικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω, καταρχήν, τον προπονητή μου, κο Καβακά και τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας, κο Τσακμακίδη, για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνουν. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τους δικαιώσω. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου, όμως, ξέρω ότι ένα επαγγελματικό συμβόλαιο δεν φτάνει από μόνο του για να σε καθιερώσει. Χρειάζεται σκληρή δουλειά , υπομονή και επιμονή».

 

Τα εισιτήρια με Πανσερραϊκό

Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας ότι από αύριο Τρίτη 12/02 τίθενται στην κυκλοφορία τα εισιτήρια της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό (Παρασκευή 15/02, 19:00) για την 21η αγωνιστική της Football League. Τα εισιτήρια θα διατίθενται από το επίσημο κατάστημα της ομάδας, Vissini Store, στο AEL FC ARENΑ:
Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη: 17:00 – 21:00, Παρασκευή: 10:00 - 16:30 και ακολούθως από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Oι τιμές ανά θύρα έχουν ως εξής:

Θύρες 11/12/23: 7 ευρώ
Θύρες: 3-4/5/6-7/8/9-10: 10 ευρώ
Θύρες 16/17/19/20: 15 ευρώ
Θύρα 18 VVIP: 25 ευρώ

Επίσης διατίθενται παιδικά εισιτήρια στην τιμή των 5 ευρώ.

***Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να καλείτε στην τηλεφωνική γραμμή του "Vissini Store" 2410 536690 κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του καταστήματος (Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή).
***Την Παρασκευή θα λειτουργήσει από το πρωί και το "Pre-Game & Ticket House".

Last modified onΔευτέρα, 11 Φεβρουάριος 2013 16:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep