Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ένταση στην ΑΕΛΚ

Το μήνυμα του Κώτσιου και το επεισόδιο στα αποδυτήρια της Καλλονής.

Αίσθηση προκάλεσαν μετά τη νίκη (2-1) της ΑΕΛΚ απέναντι στην Καβάλα οι δηλώσεις του Ηλία Κώτσιου. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έκανε λόγο για μικροπρέπειες από πλευράς ποδοσφαιριστών της ομάδας του και τόνισε ότι με το ίδιο πρόσωπο η Καλλονή δεν... πάει πουθενά.

Αν και κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ρωτήσει τον Κώτσιο λεπτομέρειες, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε ένταση στα αποδυτήρια μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, οι Γιώργος Μανούσος, Μαρσέλο φέρονται να είχαν επεισόδιο σχετικά με μία φάση στο παιχνίδι. Φυσικά, για το συμβάν ενημερώθηκε η διοίκηση και καλείται να πάρει μέτρα μαζί με την τεχνική ηγεσία, προκειμένου να μην επαναληφθούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά.

Ο Μπάμπης Τεννές, βέβαια, καλείται να πάρει απόφαση και για την ποινή που θα επιβληθεί στον Πατρίκ Ντιμπαλά, ο οποίος έφυγε για τα αποδυτήρια όταν έγινε αλλαγή.

Επόμενος αντίπαλος για την ΑΕΛΚ ο Βύζας εκτός έδρας και οριακά θα προλάβει να δώσει το «παρών» ο Μακούμπα Κάντζι λόγω τραυματισμού

Last modified onΔευτέρα, 15 Απρίλιος 2013 21:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep