Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Μπαλασάς: «Ευτυχώς που δε νικήσαμε»!

Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Επανομής, Μιχάλης Μπαλασάς μιλά στο flnews.gr για τον φάκελο της UEFA.

«Έπεσα από τα σύννεφα». Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση του Μιχάλη Μπαλασά όταν ενημερώθηκε ότι λίγους μήνες μετά την εμπλοκή των «πράσινων» και την αθώωσή τους για το περσινό ματς με τον Θρασύβουλο, βρίσκονται ξανά στο «μάτι» της UEFA. Ο πρόεδρος της Επανομής μίλησε στο flnews.gr και υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται να πάει να απολογηθεί για κάτι που δεν έκανε, ενώ σημείωσε: «Ας ψάξουν μακριά από την Αναγέννηση».
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπαλασάς στο flnews.gr:

«Θα το πω για μία ακόμα φορά. Μακριά από μένα οποιαδήποτε ίχνη υποψίας. Η Αναγέννηση ήταν, είναι και θα παραμείνει κρυστάλλινη. Μπορεί να φύγω φτωχότερος και χρεωμένος από το ποδόσφαιρο, αλλά την υπόληψη και το μέτωπό μου θα συνεχίσω να τα έχω καθαρά, όπως τα έχω τα τελευταία 57 χρόνια.

Ας ψάξουν αλλού την υπόθεση. Μακριά από την Επανομή. Και όταν μας κάλεσαν με τον Θρασύβουλο έστειλα τον δικηγόρο. Εγώ γιατί να απολογηθώ; Θέλαμε το ματς για να διεκδικήσουμε τις ελάχιστες πιθανότητες παραμονής που είχαμε, χάσαμε στο τέλος και έχουμε και ευθύνες; Ευτυχώς, δηλαδή που δεν κερδίσαμε! Έγινε το φυσιολογικό, ηττηθήκαμε και μας θεωρούν υπόπτους. Έχω τρελαθεί.

Δεν έχουμε δώσει ποτέ δικαιώματα, ούτε εγώ, ούτε η ομάδα και είμαι βέβαιος για τους παίκτες μου. Με τον Θρασύβουλο μας φώναξαν γιατί κερδίσαμε ένα αδιάφορο παιχνίδι και τώρα γιατί χάσαμε…

Είμαστε μια ομάδα νεανική. Η βαθμολογική θέση μας αδικεί. Όπου πήγαμε οι αντίπαλοι μας χειροκρότησαν. Με τη Νίκη Βόλου έπρεπε να κερδίσουμε 4-1 και χάσαμε. Με τον Πιερικό έπρεπε να νικήσουμε 3-0 και ηττηθήκακε. Παίζουμε ποδόσφαιρο, δεν κλεινόμαστε. Είναι επιλήψιμο αυτό; Προσωπικά δεν θα πάω να απολογηθώ, ούτε τώρα».

Last modified onΤρίτη, 14 Μάιος 2013 21:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep