Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ευκαιρίες στους νέους

Χωρίς άγχος ο Ηρακλής Ψαχνών και ο Νίκος Παντέλης θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πάρει μέχρι τώρα. Χωρίς άγχος ο Ηρακλής Ψαχνών και ο Νίκος Παντέλης θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πάρει μέχρι τώρα.

Ο Ηρακλής Ψαχνών θα παραταχθεί με αρκετά νέα πρόσωπα στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Γαζώρου, ώστε να πάρουν συμμετοχές ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της ομάδας της Εύβοιας θέλει να δει κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και φυσικά η αναμέτρηση με τον Εθνικό Γαζώρου, που είναι και εκείνος αδιάφορος, αποτελεί ιδανική ευκαιρία.

Η ομάδα των Ψαχνών κλείνει μια ακόμη πολύ καλή χρονιά στο πρωτάθλημα της Football League, όπου στη δεύτερη σεζόν της στην κατηγορία κατάφερε να διεκδικεί την άνοδο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τώρα αρχίζει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και σίγουρα είναι σημαντικό να τσεκάρουν κάποιους από τους ποδοσφαιριστές σε συνθήκες επίσημων αγώνων. Ο τραυματίας Γιώργος Λαμπρόπουλος, ο τιμωρημένος Νίκος Πλάτανος και ο Λουίς Ογιαρμπίντε που είναι εκτός πλάνων θα είναι οι τρεις απουσίες του Ηρακλή Ψαχνών.

Την αποστολή που έχει επιλέξει ο Νίκος Παντέλης αποτελούν οι Γ. Σικαλιάς, Τόλιος, Μήτσης, Μπακομήτρος, Α. Σικαλιάς, Ζαχαράκης, Ζουλιώτης, Δήμου, Ρούτσης, Ρεπετσάς, Ντελέκος, Αμέντολα, Πούλγκα, Γέσιτς, Σέγκος, Σεοταχούλ, Βανγκέλι, Χαϊκάλης.

Last modified onΣάββατο, 18 Μάιος 2013 19:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep