Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Να «πληρώσει» τους βαθμούς

Ο πρόεδρος του Θρασύβουλου Σωτήρης Μασούρης προσπαθεί να βρει λύση και να επιστραφούν οι βαθμοί στον Θρασύβουλο. Ο πρόεδρος του Θρασύβουλου Σωτήρης Μασούρης προσπαθεί να βρει λύση και να επιστραφούν οι βαθμοί στον Θρασύβουλο.

Στον Θρασύβουλο βρίσκονται σε επαφές για να δώσουν τα χρήματα στον Χουάν Μανουέλ Κόμπο, να αποσυρθεί η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών και να σωθεί η ομάδα της Φυλής.

Η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος δεν αφήνει πολλές ελπίδες στον Θρασύβουλο για την παραμονή στην κατηγορία, αφού ο Βύζας Μεγάρων έχει πολύ εύκολη αποστολή κόντρα στην Αναγέννηση Επανομής και δύσκολα θα χάσει το προβάδισμα που έχει για τη σωτηρία. Η διοίκηση της ομάδας της Φυλής, όμως, ψάχνει να βρει λύση και να της επιστραφούν οι χαμένοι βαθμοί για την υπόθεση του Χουάν Μανουέλ Κόμπο που χάθηκαν λόγω των χρεών προς τον ποδοσφαιριστή. Το νομικό επιτελείο ψάχνει να βρει τον τρόπο να σβήσει την ποινή που την έχει φέρει σε αυτή τη βαθμολογική θέση.

Οι επαφές με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπο του είναι ο βασικός στόχος, ώστε να εξοφληθεί και να μείνει στην κατηγορία ο Θρασύβουλος. Για να έχει αξία βέβαια αυτό, θα πρέπει οι «πράσινοι» να πάρουν τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών και να μην μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η διαφορά τους. Ο τεχνικός, Βασίλης Βούζας, δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Βασιλείου και Πάνο, ενώ επιστρέφουν από τιμωρία οι Τζιωρτζιόπουλος, Πλαβούκος, Σύρος.

Last modified onΠαρασκευή, 24 Μάιος 2013 23:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep